Springe zum Hauptinhalt

Suche in unseren Jobs

Permanent Placement Consultant

Adecco logo

Jobbeschreibung

location-pin Amsterdam, Nordholland, Niederlande; Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands; Alkmaar, Noord-Holland, Netherlands
location-tag NE00557_NL
Word jij onze nieuwe Permanent Recruitment Consultant?

Bij ons krijg je alle vrijheid - maar ook de verantwoordelijkheid - om te leren, je te ontwikkelen en te groeien. In Nederland én in het buitenland, als je dat wilt. Je bent onderdeel van het team, maar je krijgt ook de ruimte om te focussen op je eigen voortgang. Je bepaalt zelf wanneer en waar je werkt.

Je bouwt je netwerk van kandidaten op en uit, brengt opdrachtgevers en kandidaten samen en werft nieuwe opdrachten bij MKB-klanten die een enkelvoudig profiel zoeken.  

Wie ben jij?

Wist je dat het woord ‘mensenmens’ hoog staat in de top 10 van clichés in vacatureteksten? Maar hé, de meeste clichés zijn waar. Dus zie het als een compliment. Want de beste recruiters zijn echte - juist ja - mensenmensen. Niks om je voor te schamen, toch?

Ben jij zo iemand?
Iemand die anderen vooruit helpt? Die écht luistert naar wat kandidaten, klanten en collega’s je vertellen? Die doorvraagt om goed te begrijpen wat ze precies willen? Die ziet welke mensen elkaar nodig hebben om succesvol te zijn, ook als die personen dat in eerste instantie zelf niet in de gaten hebben? Ben je zo iemand die in iedereen talenten herkent en niets liever doet dan de juiste mensen aan elkaar voorstellen?

Ja?
Gefeliciteerd. We kunnen je met recht een mensenmens noemen. En daar mag je trots op zijn.  

Je bent niet alleen een mensenmens, je bent ook gewoon mens
Oké, je helpt dus anderen. Maar vergeet niet dat jij ook een mens bent. En niet zomaar een mens, maar een uniek exemplaar én het middelpunt van je netwerk. Met jouw kennis, contacten en vaardigheden breng je mensen bij elkaar.

Dat doe je beter als je plezier hebt in je werk, geniet van de resultaten die je boekt en blijft leren. Dat doe je het best als je samenwerkt met fijne collega’s in een bedrijf waar je je thuis voelt en jezelf kunt zijn.

Kom bij het Permanent Recruitment team van Adecco: All about people, all people

Bij Adecco draait alles om mensen. We weten uit ervaring dat verschillende mensen elkaar aanvullen en versterken. We werken samen met álle mensen, gewoon zoals die zijn. Allemaal met hun eigen gender, afkomst, geaardheid, leeftijd, huidskleur, geloofsovertuiging of beperking.
We zien het dus helemaal zitten om jou, mensenmens, als consultant in ons Permanent Placement team te hebben.
Lopen we nu te hard van stapel? Je hebt gelijk, we stellen ons even netjes aan je voor.

Adecco Group: Make the Future work for Everyone

De Adecco Group is één van de grootste HR dienstverleners ter wereld. Ons hoofdkantoor staat in Zürich. We hebben vestigingen in 60 landen, 34.000 collega’s en 100.000 opdrachtgevers. Als we alle vaste en flexibele krachten meetellen, gaan er elke dag meer dan 1 miljoen mensen via ons aan het werk.

We helpen individuen, bedrijven en overheden verder. We delen onze kennis en ervaring, geven raad, ondersteunen, denken mee, lossen op, trainen, coachen en sturen op alle niveaus. En met onze maatschappelijke initiatieven maken we verschil voor de wereld om ons heen. Een voorbeeld daarvan? We planten voor elke nieuwe klant en kandidaat een boom.

Permanent Recruitment SME
Bij Adecco Permanent Recruitment SME trekken we als 7 Noord-Europese landen samen op om opdrachtgevers en kandidaten in het midden- en kleinbedrijf bij elkaar te brengen. We delen best practices om van elkaar te leren. We investeren in mensen en middelen en we groeien hard.    

Wat Adecco Permanent Recruitment SME jou biedt:
  • Om te beginnen een aantrekkelijk salaris, dat recht doet aan de ervaring die je meebrengt.
  • En een leaseauto, telefoon, vaste 13e maand, bonusregeling, goede pensioenregeling, 25 ½ vakantiedagen en 13 ADV-dagen.
  • En alles wat je nodig hebt voor jouw ontwikkeling: trainingen, werken in communities met vakgenoten, je persoonlijke ontwikkelplan.
  • Ook nog eens meer dan 700 fijne collega’s, een aanstekelijk enthousiast en benaderbaar directieteam en ambitieuze bedrijfsdoelen om samen naartoe te werken. Met oog voor mens en maatschappij.
  • Een Great Place to Work (nummer 8 van Nederland in 2020) met een fijne werksfeer waarin we successen vieren.
  • Een zelfstandige baan met ruimte voor jouw inbreng.
  • Doorgroeimogelijkheden in binnen- en buitenland.  

Was es bedeutet, Teil der Adecco Group zu sein

Seit über 50 Jahren sind wir in unserer Branche aktiv und haben in der Zeit tausenden von Menschen geholfen, weltweit neue Karriereperspektiven zu finden. Wir unterstützen die Arbeitswelt mit führenden HR-Services und -Lösungen, die nicht nur unseren Kunden ein persönlicheres Erlebnis bieten, sondern die auch unseren Kollegen in ihrer täglichen Arbeit ein Gefühl der Bestätigung und Sinnhaftigkeit vermitteln. Als Teil unserer internationalen Gruppe ist man gleichzeitig auch Mitglied einer Community, die sich gegenseitig zu Höchstleistungen motiviert. Mit Ihrer Arbeit verändern Sie das Leben unserer Kunden zum Besseren und sind einen inspirierten, professionelles Netzwerks von Menschen, die an das glauben, was wir tun. Und das werden Sie auch.

Kommen Sie in unsere weltweite Talent Community

Wenn das Glück an die Tür klopft, sollte man das auch hören können. Richten Sie am besten gleich die Jobbenachrichtigung ein, damit Sie auf keinen Fall eine attraktive Karrierechance versäumen. Geben Sie Ihre E-Mail-Adresse ein

Durch die Übermittlung Ihrer Angaben bestätigen Sie, dass Sie unsere Datenschutzbestimmungen gelesen haben und erklären sich damit einverstanden, von der Adecco Group per E-Mail kontaktiert zu werden.

Schon angemeldet? Klicke hier