Springe zum Hauptinhalt

Dein Merkzettel ist momentan leer.

Recruitment Consultant

Modis logo

Jobbeschreibung

location-pin Eindhoven, Nordbrabant, Niederlande
location-tag a0t1v000006FXaxAAG
Een belangrijke bijdrage leveren aan iemands loopbaan, daar haal jij veel energie uit! Woorden die jou omschrijven zijn daadkracht en gedrevenheid. En jij weet goed wat jij moet doen, om het beoogde resultaat te halen: het vinden van de juiste professionals voor het Life Science vakgebied waar Modis zich in bevindt.

Je hebt al aardig wat ervaring als recruitment consultant. Maar wat kan je verwachten van die functie bij Modis? Samen met je collega’s regisseer en begeleid je het hele selectie- en aannameproces. Je voert intakegesprekken en verbindt mensen. Net afgestudeerden en ervaren krachten. Je herkent de parels. Je kijkt verder dan een CV. Je gaat de dialoog aan met professionals. Zo ontdek jij ambitie. En herken je potentie. Zo pik jij die unieke mensen eruit.  Dankzij jou detacheert Modis altijd eersteklas specialisten aan passende opdrachtgevers. Je bent dus een matchmaker in business land! En heb je een goede match gemaakt? Dan zorg je ervoor dat die ook goed blijft. Regelmatig zoek je klanten en kandidaten op, of zij jou. Je bent het aanspreekpunt voor allebei.Modis is dé wereldwijde marktleider in professional solutions voor IT, Engineering en Life Sciences. Met Modis vergroten we onze aantrekkingskracht op (internationale) klanten en professionals en Modis helpt ons de gewenste groei te realiseren. Met Modis hebben we de kracht van één merk, een wereldwijde schaal, synergievoordelen én internationale cross-sell.

Voor ons team Modis Life Science zijn wij op zoek naar een topper van een recruiter die ons gezellige team in Eindhoven komst versterken!
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en minimaal 1 jaar ervaring als recruitment consultant voor schaarse profielen;
 • Je beschikt over een rijbewijs en bent woonachtig in omgeving van Eindhoven;
 • Je bent voor 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent een professionele gesprekspartner die organisatorisch sterk is en goed kan prioriteren;
 • Je hebt een sterke persoonlijkheid, bent flexibel ingesteld en durft je eigen koers te varen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en weet je ook prima te redden in het Engels;
 • Je bent verbonden met de doelgroep en weet precies wat hen bezig houdt. Wanneer je een netwerk hebt in Life Science of kennis van de branche is dat echt een pre.
Als een van de grootste HR-dienstverleners in Nederland bieden we jou een ideale werkomgeving aan waarin jij samen met betrokken en gemotiveerde collega’s dagelijks aan de slag gaat. Er zijn volop carrièremogelijkheden voor persoonlijke groei en een grote diversiteit aan functies binnen heel Adecco Group Nederland. Ook is de stap naar een internationale carrière snel gemaakt. Daarnaast bieden wij jou:
 • Een salaris tussen €2.500,-  en €3.500,- afhankelijk van je meegebrachte ervaring. Mooie groei in salaris daarna;
 • Daarnaast krijg je ook een aantal mooie secundaire arbeidsvoorwaarden: leaseauto, zeer mooie bonusregeling, goede pensioenregeling, 24 vakantiedagen en de optie om jaarlijks 6 of 12 verlofdagen bij te kopen (obv volledig jaar en fulltime dienstverband);
 • Opleiding en ontwikkeling staat bij Adecco Group zeer hoog in het vaandel, daarom bieden we jouw een basis trainings- en leerprogramma dat bestaat uit trainingen, verder werken in communities met vakgenoten, een persoonlijk ontwikkelplan en onbeperkt toegang tot GoodHabitz E-trainingen;
 • Wij zijn al vele jaren een Great Place To Work. In 2019 werden we zelfs nummer 8 in Nederland. De fijne werksfeer en de gezamenlijke activiteiten dragen daar zonder twijfel aan bij. Wij vieren graag en vaak behaalde successen;
WIE BEN JIJ ECHT? // Presenteer jezelf aan ons op een manier waarvan jij vindt dat die bij ons past. Wij kijken ernaar uit!

CONTACTINFORMATIE// Voor meer informatie over de functie neem contact op met: Karli van Ballegooij // Karli.van.Ballegooij@adeccogroup.com 

Adecco Group Nederland biedt jou een unieke kans om écht iets wezenlijks bij te dragen aan vooruitgang. Niet vanaf de zijlijn, maar actief en vanuit je eigen, persoonlijke kracht. Onze ondernemende en open cultuur geeft medewerkers alle kans én verantwoordelijkheid hun individuele talenten en capaciteiten te ontwikkelen en ten volle te benutten. Met onze positieve energie en collectieve gedrevenheid zetten we zelf de verandering in gang die we voor Nederland graag zien. Werk is het middel, vooruitgang is ons doel.
Bewerben

Was es bedeutet, Teil der Adecco Group zu sein

Seit über 50 Jahren sind wir in unserer Branche aktiv und haben in der Zeit tausenden von Menschen geholfen, weltweit neue Karriereperspektiven zu finden. Wir unterstützen die Arbeitswelt mit führenden HR-Services und -Lösungen, die nicht nur unseren Kunden ein persönlicheres Erlebnis bieten, sondern die auch unseren Kollegen in ihrer täglichen Arbeit ein Gefühl der Bestätigung und Sinnhaftigkeit vermitteln. Als Teil unserer internationalen Gruppe ist man gleichzeitig auch Mitglied einer Community, die sich gegenseitig zu Höchstleistungen motiviert. Mit Ihrer Arbeit verändern Sie das Leben unserer Kunden zum Besseren und sind einen inspirierten, professionelles Netzwerks von Menschen, die an das glauben, was wir tun. Und das werden Sie auch.

 • Vettery

Wenn das Glück an die Tür klopft …

… sollte man das auch hören können. Richten Sie am besten gleich die Jobbenachrichtigung ein, damit Sie auf keinen Fall eine attraktive Karrierechance versäumen.

Interested In

 • Human Resources, Eindhoven, Nordbrabant, NiederlandeRemove