Springe zum Hauptinhalt
Stellenangebote suchen

Dein Merkzettel ist momentan leer.

Consultant Enschede

Adecco logo

Jobbeschreibung

location-pin Enschede, Overijssel, Niederlande
location-tag 210001LI

Heb jij echte winnaarsmentaliteit? Lijkt jou het super tof om wekelijks de planning te doen van een van onze grootste opdrachtgevers? Realiseer je dat werk enorm belangrijk is en jij hierin dus het verschil kan maken en een echte betekenis kan hebben voor mensen?  Ben jij stressbestendig en wil je graag alles er aan doen om de klant en kracht tevredenheid op een 10 te krijgen? Reageer dan nu op onze vacature!

In deze functie is geen dag hetzelfde. Hoe ziet deze er dan uit? Elke week ontvangen wij een planning voor de week erna. Je gaat in je bestaande poule van mensen deze inplannen en doet dit ook in overleg met de klant. Is er iemand uitgevallen? Is het extra druk en zoeken ze extra mensen voor de productielijnen? Dan ga jij dat regelen. Dit doe je aan de hand van je beschikbare poule. Het is daarom ook belangrijk dat jij wekelijks op zoek blijft gaan naar geschikte kandidaten die je kan inzetten wanneer je hier ruimte voor hebt. Je hebt veel klantcontact met de planner en teamleiders en daarbij ook met kandidaten. Geschikte kandidaten laat je een test maken en als ze gaan starten begeleid je ook het onboardingstraject. Hierbij hoort ook een juiste administratieve afhandeling.  

Je zit geregeld met je klant om tafel om de samenwerking te bespreken. Daarbij is er ook veel contact zowel telefonisch als via whatsapp met je werkende populatie. Gemiddeld werken er 40 mensen per week bij deze opdrachtgever. De vragen lopen uiteen van het aanvragen van vrije dagen tot aan vragen over salarissen of eventuele opleidingen.

Geen dag is het zelfde en je moet er dus goed tegen kunnen dat je enorm geleefd wordt.

In deze functie werk je nauw samen met collega’s, maar heb je anderzijds ook veel vrijheid. Je krijgt mogelijkheden om thuis te werken en je eigen keuzes te maken. In het begin krijg je uiteraard goede begeleiding. Je ontvangt een goed basis salaris en wij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast de 25,5 vakantiedagen krijg je ook 13 ADV dagen (fulltime dienstverband) en een vaste 13e maand en bij goede vestigingsresultaten staat daar ook een mooie vergoeding tegenover.  

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij Adecco Enschede en wij zitten gevestigd midden in het mooie Enschede. Het team bestaat uit een manager, 4 recruiters, 1 salesconsultant en worden geregeld ondersteund door stagiaires. Dagelijks zijn zij bezig om de juiste match te maken tussen bedrijven en kandidaten met veel passie en enthousiasme. Er zitten medewerkers die al jaren lang werkzaam zijn maar ook collega’s die het afgelopen jaar zijn begonnen. Frisse, nieuwe ideeën en een eigen inbreng worden dan ook zeker gewaardeerd. Uiteraard krijg je alle handvatten aangereikt om jezelf te ontwikkelen en nog beter te worden in je werk.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar mensen met een afgeronde HBO opleiding. Je bent commercieel ingesteld en altijd op zoek naar oplossingen. Wij zoeken een enthousiaste collega die deze functie met beide handen wil aanpakken. Enige ervaring als recruiter is een grote pré. Wij zijn op zoek naar de juiste persoon die fulltime beschikbaar is. Je moet stressbestendig zijn, communicatief vaardig en een goed inlevingsvermogen en aanpassingsvermogen hebben. Je moet handig met computer systemen zijn omdat je komt te werken met een online planningssysteem. Daarbij is teamwork enorm belangrijk, we doen het samen als één team.

Wat kun jij van Adecco verwachten?

- Salaris vanaf €2200 bruto per maand;

- 25,5 vakantiedagen

- 13 adv dagen

- winstuitkering

- goede pensioenregeling

- vaste 13e maand

- bonusregeling

- doorgroeimogelijkheden

- reiskostenvergoeding

- een basis trainings- en leerprogramma dat bestaat uit  trainingen verder werken in groepen met vakgenoten en een persoonlijk ontwikkelingsplan

- een vaste baan!

Reageer vandaag nog door op de sollicitatie button te klikken en je gegevens bij ons achter te laten. Eerst meer info? Bel dan met Karlijn Leenen via 06-20305220 of stuur een mail naar Karlijn.leenen@adecco.nl

Was es bedeutet, Teil der Adecco Group zu sein

Seit über 50 Jahren sind wir in unserer Branche aktiv und haben in der Zeit tausenden von Menschen geholfen, weltweit neue Karriereperspektiven zu finden. Wir unterstützen die Arbeitswelt mit führenden HR-Services und -Lösungen, die nicht nur unseren Kunden ein persönlicheres Erlebnis bieten, sondern die auch unseren Kollegen in ihrer täglichen Arbeit ein Gefühl der Bestätigung und Sinnhaftigkeit vermitteln. Als Teil unserer internationalen Gruppe ist man gleichzeitig auch Mitglied einer Community, die sich gegenseitig zu Höchstleistungen motiviert. Mit Ihrer Arbeit verändern Sie das Leben unserer Kunden zum Besseren und sind einen inspirierten, professionelles Netzwerks von Menschen, die an das glauben, was wir tun. Und das werden Sie auch.

  • Vettery

Kommen Sie in unsere weltweite Talent Community

Wenn das Glück an die Tür klopft, sollte man das auch hören können. Richten Sie am besten gleich die Jobbenachrichtigung ein, damit Sie auf keinen Fall eine attraktive Karrierechance versäumen. Geben Sie Ihre E-Mail-Adresse ein

Durch die Übermittlung Ihrer Angaben bestätigen Sie, dass Sie unsere Datenschutzbestimmungen gelesen haben und erklären sich damit einverstanden, von der Adecco Group per E-Mail kontaktiert zu werden.

Schon angemeldet? Klicke hier