Springe zum Hauptinhalt

Suche in unseren Jobs

Adecco - Belgium - NL - Payroll & Service Officer

Adecco logo

Jobbeschreibung

location-pin Flandern, Belgien
location-tag NE00141_NL
Over de positie

Zin om als Payroll & Service Officer in een uitdagende werkomgeving te werken, waar geen dag dezelfde is? Start dan je carrière bij The Adecco Group, want wie The Adecco Group zegt, zegt dé specialist binnen Human Resources! 

Als Payroll & Service Officer zorg je voor een vlekkeloze opvolging van personeels- en loonadministratie van de uitzendkrachten die aan de slag zijn bij onze klanten. Je bent volledig up-to-date met de sociale wetgeving en het intern reglement en zorgt dat deze ten allen tijde worden gerespecte

Wat ga je doen
 • Je zorgt voor de feilloze opvolging van de arbeidsovereenkomsten van uitzendkrachten
 • Je zorgt ervoor dat alle uitzendkrachten correct en tijdig hun loon ontvangen. Daarnaast maak je sociale documenten op, controleer en verleng je opgemaakte contracten wanneer nodig.
 • Je beantwoordt vragen van klanten en uitzendkrachten rond contracten, uitbetalingen, sociale documenten, …
 • Je beheert alle administratieve en financiële taken van de lokale Adecco kantoren.
 • Je organiseert en begeleidt medische controles en volgt arbeidsongevallen op. Daarnaast sta je in voor alle medische administratie, je kan hierbij rekenen op ondersteuning van het departement ‘Veiligheid’.
 • Je bent hét aanspreekpunt voor de klanten, uitzendkrachten en lokale Adecco kantoren voor alle vragen over sociale wetgeving en veiligheid op het werk.
 • Je houdt je collega’s op de hoogte van de belangrijkste procedureveranderingen inzake administratie, finance en kwaliteit.
Over jou

Opleiding

 • Een Bachelor in een HR gerelateerde opleiding of gelijkwaardig door relevante ervaring (payroll, klantendossiers behandelen, sociaal secretariaat). Gemotiveerde schoolverlaters met affiniteit in HR/sociale wetgeving kunnen bij ons ook zeker aan de slag. Er wordt een opleiding arbeidsrecht voorzien!

Vaardigheden

 • Ben je behulpzaam ingesteld en kunnen anderen op jou rekenen? Kan jij door je transparante communicatie vragen duidelijk beantwoorden en anderen verder helpen?
 • Heb je een oprechte interesse in HR en alles wat daarbij komt kijken?
 • Heb je een analytische geest en hou je van werken met cijfers?
 • Werk je resultaatgericht, ultra nauwkeuring en op een gestructureerde manier, zelfs in stressvolle situaties?
 • Ben je hands-on en doe je nét dat tikkeltje meer voor je klanten en kantorennetwerk?
 • Is je Nederlands zowel mondeling als schriftelijk perfect?
 • Hebben je buren je volmondig JA horen roepen, dan ben jij wie we zoeken!

Competenties

Verdere informatie

Verplaatsingsvereisten

 • Nee

Werkomgeving

 • PS Center
Waarom zou je voor ons kiezen?

Het is een spannende tijd om deel uit te maken van ons team. We zijn er trots op dat we een wereldwijde ‘thought-leader’ zijn en dat we ernaar streven om iedereen een betere toekomst te bieden. We doen dit door onze Future@Work-strategie uit te bouwen als één verenigd team van meer dan 30.000 collega's die wereldwijd in meer dan 60 landen werken. 

Je krijgt de kans om te groeien in een waaier van interessante jobs en carrières binnen ons uitgebreide portfolio van wereldwijde merken. We stellen onze collega's in staat om op de slimste, meest efficiënte manieren te werken, om een goed evenwicht te bereiken tussen de vereisten van hun werk en hun privéleven. Daarom geven we je de autonomie en ondersteuning die je nodig hebt om te werken op de manier die jou het meest productief, wendbaar en zelfverzekerd maakt.

Mensen op de eerste plaats zetten, pionieren met een collectieve geest en altijd vooruitgaan met een groeimindset - dat is waar we voor staan bij de Adecco Group. Hier zijn we allemaal individuen met een unieke kijk op de wereld waarin we leven. Dat is wat ons sterker maakt. Wie je ook bent en wat je achtergrond ook is, je kunt jezelf zijn. Daarom streven we ernaar voort te bouwen op de eigenschappen die jou tot jou maken. We bieden een scala aan middelen voor bijscholing en ontwikkeling, bevredigen je nieuwsgierigheid en delen vaardigheden, kennis en expertise om samen te groeien. 

Maak een impact waar het er het meest toe doet.

Een reis om het beste in jou naar boven te halen

Wij geloven dat een goed begrip van het aanwervingsproces je helpt om je op je best voor te bereiden, je goed te voelen en op je best te zijn. Omdat we een wereldwijde organisatie met meerdere merken en verschillende functies zijn, kan onze sollicitatieprocedure variëren. 

Op onze carrièresitevind je enkele van de belangrijkste stappen die je kunt verwachten om je op weg te helpen.

Als een van 's werelds grootste werkgevers geloven wij in talent, niet in labels, en richten wij ons op de diverse en unieke vaardigheden die onze mensen meebrengen. Wij streven naar een cultuur van saamhorigheid en doelgerichtheid, een omgeving waarin iedereen kan gedijen en zich betrokken voelt, en waarin verschillen worden gerespecteerd en gewaardeerd. Onze inzet voor gelijkheid, gelijke kansen, inclusie en diversiteit is onderdeel van onze bredere inzet voor het respecteren van de fundamentele mensenrechten doorheen onze werking. De Adecco Group is er trots op een werkgever te zijn die gelijke kansen voor iedereen biedt.

Was es bedeutet, Teil der Adecco Group zu sein

Seit über 50 Jahren sind wir in unserer Branche aktiv und haben in der Zeit tausenden von Menschen geholfen, weltweit neue Karriereperspektiven zu finden. Wir unterstützen die Arbeitswelt mit führenden HR-Services und -Lösungen, die nicht nur unseren Kunden ein persönlicheres Erlebnis bieten, sondern die auch unseren Kollegen in ihrer täglichen Arbeit ein Gefühl der Bestätigung und Sinnhaftigkeit vermitteln. Als Teil unserer internationalen Gruppe ist man gleichzeitig auch Mitglied einer Community, die sich gegenseitig zu Höchstleistungen motiviert. Mit Ihrer Arbeit verändern Sie das Leben unserer Kunden zum Besseren und sind einen inspirierten, professionelles Netzwerks von Menschen, die an das glauben, was wir tun. Und das werden Sie auch.

 • hired

Kommen Sie in unsere weltweite Talent Community

Wenn das Glück an die Tür klopft, sollte man das auch hören können. Richten Sie am besten gleich die Jobbenachrichtigung ein, damit Sie auf keinen Fall eine attraktive Karrierechance versäumen. Geben Sie Ihre E-Mail-Adresse ein

Durch die Übermittlung Ihrer Angaben bestätigen Sie, dass Sie unsere Datenschutzbestimmungen gelesen haben und erklären sich damit einverstanden, von der Adecco Group per E-Mail kontaktiert zu werden.

Schon angemeldet? Klicke hier