Springe zum Hauptinhalt

Suche in unseren Jobs

Business Analyst

Adecco logo

Jobbeschreibung

location-pin Groot-Bijgaarden, Flandern, Belgien
location-tag NE00699
Wat ga je doen

In deze rol werk je nauw samen met collega's van diverse afdelingen, waarbij je hun behoeften begrijpt en omzet naar heldere en impactvolle data-inzichten. Je bent de drijvende kracht achter het beschikbaar stellen en visualiseren van data, waardoor onze interne en externe stakeholders de juiste beslissingen kunnen nemen.

Maar dat is nog niet alles!

Als echte partner van de business, sta je voortdurend in contact met onze kantoren, het hoofdkantoor en onze gewaardeerde klanten. Je geeft betekenis aan data, helpt bij het begrijpen van cijfers en ondersteunt Adecco in haar BI-transformatieprojecten. Samen met IT-collega's werk je aan de ontwikkeling van BI-governance en lever je een essentiële bijdrage aan onze marketingstrategie.

Over jou

Een bruisende persoonlijkheid met een sterk analytisch vermogen en een passie voor data.
Heb je een bachelor diploma in bedrijfseconomie of bedrijfskunde? Geweldig! Maar we hechten meer waarde aan jouw ervaring met data en reporting.
Kennis van zowel Nederlands als Engels is een must, en Frans is een mooie bonus.

Technische skills? Daar zijn we dol op!
Van SQL tot PowerBI, Azure Analysis Services tot Excel en PowerApps, we willen dat je jouw toolkit volledig benut.

Waarom voor Adecco kiezen?

Een wereld van kansen; We zijn een wereldwijde 'thought-leader', met meer dan 30.000 collega's in meer dan 60 landen. Je krijgt de kans om te groeien in een breed scala aan boeiende carrièremogelijkheden.
Flexibel werken; We ondersteunen jou om op jouw meest productieve, wendbare en zelfverzekerde manier te werken, met een goede balans tussen werk en privé.
Persoonlijke groei; Bij ons kun je jezelf zijn en streven we ernaar om jouw unieke talenten te ontwikkelen en te benutten. We bieden volop mogelijkheden voor bijscholing en ontwikkeling.
Maak een impact; Werk mee aan een betere toekomst en maak het verschil waar het er het meest toe doet.

Wat bieden wij jou?
Een competitief salaris tussen €3.423,97 - €3.794,55, aangevuld met bonussen op basis van prestaties, een bedrijfswagen met tankkaart, laptop, internet thuis, maaltijdcheques, ecocheques, en een uitgebreid pakket aan verzekeringen.

Een reis om het beste in jou naar boven te halen:

We geloven in talent, niet in labels. Bij ons wordt diversiteit en inclusie gewaardeerd en gerespecteerd.
Onze cultuur van saamhorigheid en doelgerichtheid zorgt ervoor dat iedereen kan gedijen en zich betrokken voelt.
Bij de Adecco Group krijgt iedereen gelijke kansen. We zijn er trots op een werkgever te zijn die diversiteit en gelijkheid hoog in het vaandel draagt.

Klaar om deel uit te maken van ons dynamische team? Solliciteer nu en neem de volgende stap in jouw carrière bij Adecco!

Bewerben

Was es bedeutet, Teil der Adecco Group zu sein

Kommen Sie in unsere weltweite Talent Community

Wenn das Glück an die Tür klopft, sollte man das auch hören können. Richten Sie am besten gleich die Jobbenachrichtigung ein, damit Sie auf keinen Fall eine attraktive Karrierechance versäumen. Geben Sie Ihre E-Mail-Adresse ein

Durch die Übermittlung Ihrer Angaben bestätigen Sie, dass Sie unsere Datenschutzbestimmungen gelesen haben und erklären sich damit einverstanden, von der Adecco Group per E-Mail kontaktiert zu werden.

Schon angemeldet? Klicke hier