Springe zum Hauptinhalt

Suche in unseren Jobs

Finance Business Partner voor Sales & Marketing department

Jobbeschreibung

location-pin Groot-Bijgaarden, Flandern, Belgien
location-tag 21000121

Mission/Responsibilities/Tasks


1.      De belangrijkste doelstelling binnen deze functie is het opnemen van een business partner rol ter ondersteuning van één of meerdere field divisies of HQ departementen waarbij analyse van de operationele en financiële resultaten aangewend wordt om vanuit Business Intelligence mee te werken aan verbeterprocessen en optimalisatie van de business.

2.         Daarnaast en ter ondersteuning van de andere departementen, zal je ook zorg dragen voor de ondersteuning bij en uitvoering van de financiële (werk)processen van de Planning & Control cyclus binnen het toegewezen werkgebied gericht op het tijdig aanleveren van de cijfers met betrekking tot ontwikkelingen in het resultaat (omzet, marge, kosten, DSO, FTE,…)

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • Bijdragen aan en bieden van ondersteuning bij interne projecten voor zowel het kantorennetwerk als HQ departementen, door middel van het inzetten van de financiële expertise en kennis gericht op het realiseren van een zo effectief mogelijke inzet van de beschikbare financiële middelen. De nadruk zal liggen op
  • Support van het nationaal sales team:

Maandelijks rapportering: analyseren van periodieke gegevens en inzichten delen met accountmanagers

Evaluatie processen/optimalisatie met als doel sales effectiviteit te verhogen (bv sales review)

Ondersteuning in het jaarlijkse target en budgetproces

Ondersteuning van het Marketing departement: NPS, opzet van sales campagnes, business plan proces

Daarnaast ook nog andere specialismen zoals geo/market intelligence, pricing en eventuele ad hoc projecten

•           Het bieden van operationele financiële ondersteuning en het geven van operationeel advies aan de field als onderdeel van de forecast- en budgetprocessen, bij diverse ad hoc rapportages en bij business cases.

•           Het zorgdragen voor uniformiteit in de vastlegging van gegevens en het doen van voorstellen ter verbetering hiervan.

•           Het tijdig en conform regelgeving opstellen en analyseren van de periodieke financiële rapportages ten behoeve van de Finance & Control cyclus. Kernactiviteiten: Verzorgen van de wekelijkse en maandelijkse rapportages. Verzorgen van overige specificaties bijvoorbeeld FTE. Het verzorgen van de weekly t.b.v. International.

•           Het beheren van de datawarehouse en het uitvoeren van analyses, zowel gevraagd als ongevraagd gericht op het genereren van relevante managementinformatie. Kernactiviteiten: Functioneel ontwerp van het rapport, bepalen look & feel etc.

•           Het accuraat berekenen van de individuele participaties per periode conform de geldende participatieregimes.

Travel availability

No

Education/Experience

Jij hebt een grote passie voor het werken met cijfers en je hebt een  groot analytisch vermogen.

Je bent nieuwsgierig, ambitieus en leergierig. Jij bent pas tevreden als je het geheel kunt overzien en de puzzelstukjes op hun plaats vallen.

Je hebt al wat ervaring opgedaan en een afgeronde HBO en/of WO opleiding in de richting Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie. Je ziet deze job als dé kans om in een expertteam super veel te leren en samen voor ons doel te gaan, ook als het werk na 17 uur nog niet af is. Je ziet het als voordeel dat er ook een flink beroep wordt gedaan op je Engelse taalvaardigheid.

Minimaal werk- en denkniveau:

Bachelor bedrijfseconomie/bedrijfskunde

Aanvullende opleidingseisen:

Rijbewijs B

Languages

Drietalig (Nederlands, Frans, Engels) in woord en geschrift

Was es bedeutet, Teil der Adecco Group zu sein

Seit über 50 Jahren sind wir in unserer Branche aktiv und haben in der Zeit tausenden von Menschen geholfen, weltweit neue Karriereperspektiven zu finden. Wir unterstützen die Arbeitswelt mit führenden HR-Services und -Lösungen, die nicht nur unseren Kunden ein persönlicheres Erlebnis bieten, sondern die auch unseren Kollegen in ihrer täglichen Arbeit ein Gefühl der Bestätigung und Sinnhaftigkeit vermitteln. Als Teil unserer internationalen Gruppe ist man gleichzeitig auch Mitglied einer Community, die sich gegenseitig zu Höchstleistungen motiviert. Mit Ihrer Arbeit verändern Sie das Leben unserer Kunden zum Besseren und sind einen inspirierten, professionelles Netzwerks von Menschen, die an das glauben, was wir tun. Und das werden Sie auch.

  • hired

Kommen Sie in unsere weltweite Talent Community

Wenn das Glück an die Tür klopft, sollte man das auch hören können. Richten Sie am besten gleich die Jobbenachrichtigung ein, damit Sie auf keinen Fall eine attraktive Karrierechance versäumen. Geben Sie Ihre E-Mail-Adresse ein

Durch die Übermittlung Ihrer Angaben bestätigen Sie, dass Sie unsere Datenschutzbestimmungen gelesen haben und erklären sich damit einverstanden, von der Adecco Group per E-Mail kontaktiert zu werden.

Schon angemeldet? Klicke hier