Springe zum Hauptinhalt

Suche in unseren Jobs

Strategic Account Manager

Adecco logo

Jobbeschreibung

location-pin Groot-Bijgaarden, Flandern, Belgien
location-tag NE00117_UK
About the role

Als Strategic Account Manager bent u verantwoordelijk voor het relatie- en klantenbeheer binnen een afgebakende groep van strategische klanten en prospecten vanaf een bepaalde omzetgrootte. U profileert Adecco als HR-partner bij klanten en prospecten die in het segmentatieplan passen. U begeleidt uw klanten bij hun HR-projecten. Zowel op strategisch als op tactisch niveau benadert en bewerkt u prospecten en klanten. U rapporteert aan de Sales Director België.

What you’ll be doing

 • U vergroot de netto bijdrage (EVA), de omzet en de klantentevredenheid via intensief relatie- en klantenbeheer, op tactisch en strategisch niveau, van een afgebakende groep van een twintigtal strategische klanten/prospecten.
 • U realiseert vooropgestelde doelstellingen op basis van een gedetailleerd accountplan. U bent in staat om alle dienstverleningen van Adecco te verkopen en u kent de USP van uw concurrenten.
 • U zoekt rendabele business door o.a. Onsite, Experts, Professional Staffing en Permanent Placement te verkopen. U zorgt voor een nauwe samenwerking tussen de kantoren en de klanten. U fungeert als contactpersoon voor uw klanten.
 • U zorgt voor een minimaal marktaandeel van 25% en de hoogst mogelijke CVA.
 • U bent in staat strategische besprekingen te voeren met uw contactpersonen en u kunt onderhandelen op zeer hoog niveau.
 • U waarborgt vooraf bepaalde doelstellingen door complexe offerteprocessen te lanceren, uit te voeren en succesvol af te sluiten.
 • U vertegenwoordigt Adecco tijdens netwerkbijeenkomsten om de zichtbaarheid en het imago van Adecco te versterken. U stelt adequate managementinformatie op, onder meer in de vorm van rapporteringen, om inzicht te krijgen in de ontwikkelingen bij de accounts. U bespreekt elk kwartaal de businessgegevens, met als doel de accountplannen tijdig bij te sturen en tijdig maatregelen te treffen zodat de budgetdoelstellingen gerealiseerd worden. U plant om de vier weken een financiële, organisatorische en interpersoonlijke review, om de kortetermijnafspraken per account te kunnen vastleggen. U stelt accountplannen en marktbewerkingsplannen op om inzicht te krijgen in de verkoopmogelijkheden.
About you

Opleidingsniveau: Masterdiploma, bijvoorbeeld handelswetenschappen of bedrijfskunde

Aanvullende opleidingseisen:

 • Masterclass (marketing, finance of commerce)
 • Commerciële trainingen.
 • Perfecte drietaligheid Nl-Fr-Eng

Ervaring

 • Minimaal 7-10 jaar succesvolle ervaring in een accountmanagementfunctie, waarvan minimum 5 in nationaal account management, zowel op het gebied van relatiebeheer als van acquisitie.
 • Onderbouwde affiniteit met en/of toegevoegde waarde binnen afgebakende marktgroepen is een must.
 • Aantoonbare ervaring met onderhandelingen op ‘boardroom’ niveau.

Competenties
+ analytisch vermogen
+ communicatievaardigheden (mondeling en schriftelijk)
+ klantgerichtheid
+ flexibiliteit
+ aanpassingsvermogen
+ onderhandelingsvaardigheden

Why choose us?

Het is een spannende tijd om deel uit te maken van ons team. We zijn er trots op dat we een wereldwijde ‘thought-leader’ zijn en dat we ernaar streven om iedereen een betere toekomst te bieden. We doen dit door onze Future@Work-strategie uit te bouwen als één verenigd team van meer dan 30.000 collega's die wereldwijd in meer dan 60 landen werken. 

Je krijgt de kans om te groeien in een waaier van interessante jobs en carrières binnen ons uitgebreide portfolio van wereldwijde merken. We stellen onze collega's in staat om op de slimste, meest efficiënte manieren te werken, om een goed evenwicht te bereiken tussen de vereisten van hun werk en hun privéleven. Daarom geven we je de autonomie en ondersteuning die je nodig hebt om te werken op de manier die jou het meest productief, wendbaar en zelfverzekerd maakt.

Mensen op de eerste plaats zetten, pionieren met een collectieve geest en altijd vooruitgaan met eengroeimindset- dat is waar we voor staan bij de Adecco Group. Hier zijn we allemaal individuen met een unieke kijk op de wereld waarin we leven. Dat is wat ons sterker maakt. Wie je ook bent en wat je achtergrond ook is, je kunt jezelf zijn. Daarom streven we ernaar voort te bouwen op de eigenschappen die jou tot jou maken. We bieden een scala aan middelen voor bijscholing en ontwikkeling, bevredigen je nieuwsgierigheid en delen vaardigheden, kennis en expertise om samen te groeien. 

Maak een impact waar het er het meest toe doet.

A journey to bring out the best in you

Wij geloven dat een goed begrip van het aanwervingsproces je helpt om je op je best voor te bereiden, je goed te voelen en op je best te zijn. Omdat we een wereldwijde organisatie met meerdere merken en verschillende functies zijn, kan onze sollicitatieprocedure variëren. 

Oponze carrièresitevindje enkele van de belangrijkste stappen die je kunt verwachten om je op weg te helpen.

Als een van 's werelds grootste werkgevers geloven wij in talent, niet in labels, en richten wij ons op de diverse en unieke vaardigheden die onze mensen meebrengen. Wij streven naar een cultuur van saamhorigheid en doelgerichtheid, een omgeving waarin iedereen kan gedijen en zich betrokken voelt, en waarin verschillen worden gerespecteerd en gewaardeerd. Onze inzet voor gelijkheid, gelijke kansen, inclusie en diversiteit is onderdeel van onze bredere inzet voor het respecteren van de fundamentele mensenrechten doorheen onze werking. De Adecco Group is er trots op een werkgever te zijn die gelijke kansen voor iedereen biedt.

Was es bedeutet, Teil der Adecco Group zu sein

Seit über 50 Jahren sind wir in unserer Branche aktiv und haben in der Zeit tausenden von Menschen geholfen, weltweit neue Karriereperspektiven zu finden. Wir unterstützen die Arbeitswelt mit führenden HR-Services und -Lösungen, die nicht nur unseren Kunden ein persönlicheres Erlebnis bieten, sondern die auch unseren Kollegen in ihrer täglichen Arbeit ein Gefühl der Bestätigung und Sinnhaftigkeit vermitteln. Als Teil unserer internationalen Gruppe ist man gleichzeitig auch Mitglied einer Community, die sich gegenseitig zu Höchstleistungen motiviert. Mit Ihrer Arbeit verändern Sie das Leben unserer Kunden zum Besseren und sind einen inspirierten, professionelles Netzwerks von Menschen, die an das glauben, was wir tun. Und das werden Sie auch.

 • hired

Kommen Sie in unsere weltweite Talent Community

Wenn das Glück an die Tür klopft, sollte man das auch hören können. Richten Sie am besten gleich die Jobbenachrichtigung ein, damit Sie auf keinen Fall eine attraktive Karrierechance versäumen. Geben Sie Ihre E-Mail-Adresse ein

Durch die Übermittlung Ihrer Angaben bestätigen Sie, dass Sie unsere Datenschutzbestimmungen gelesen haben und erklären sich damit einverstanden, von der Adecco Group per E-Mail kontaktiert zu werden.

Schon angemeldet? Klicke hier