Springe zum Hauptinhalt

Suche in unseren Jobs

Branchmanager in Heerenveen

Adecco logo

Jobbeschreibung

location-pin Heerenveen, Friesland, Niederlande
location-tag NE00863
Over de positie

Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor de match tussen vraag en aanbod in de provincie Friesland. Je werkt vanuit de locatie in Heerenveen en in Leeuwarden. Vanuit deze locaties bewerk je de markt en ga je op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Je bent veel onderweg en zit veel bij klanten en prospects aan tafel.  

Het team waar je verantwoordelijk voor bent bestaat uit 5 collega’s. Er heerst een informele cultuur met een echte winnaarsmentaliteit, elke dag een beetje beter dan gisteren. Samen de schouders er onder en op naar succes.

Je werkt samen met drie leuke collega’s. Deze collega’s hebben er zin in om met jou de groei van de vestiging voort te zetten. Er heerst een informele cultuur met een echte winnaarsmentaliteit, elke dag een beetje beter dan gisteren. Samen de schouders er onder en gaan.

Je inspireert je team om te komen tot excellente prestaties. Vertrouwen, trots en teamspirit staan centraal. Met elkaar vieren jullie successen, delen jullie best practices en hebben jullie allemaal dezelfde drive: het beste uit jezelf en elkaar halen. Deze ingrediënten maken van jullie een winning team.

Wat ga je doen

Je bent dé HR partner voor bedrijven in jouw regio. Jouw missie: elk bedrijf het beste resultaat én de meest geschikte dienst van The Adecco Group voorleggen.

Op basis van actuele marktkennis- en analyse bouw je jouw klantenportefeuille verder uit. Aan de hand van acquisitie en klantbezoeken zorg jij ervoor dat de marktpositie van Adecco en gerelateerde labels in de regio versterkt wordt.

Je werkt zelfstandig offertes uit, onderhandelingen over tarieven zijn hier een belangrijk onderdeel van.

Je staat dicht bij de collega’s uit jouw team; elke dag start je een ochtendoverleg waarin je prioriteiten en targets bespreekt. Je stimuleert ontwikkeling en stelt leerdoelen op. Je zet de lijnen uit en geeft richting maar je werkt ook mee op de werkvloer.

Als vestigingsmanager rapporteer je rechtstreeks aan de areamanager die jou verder zal coachen in je commerciële vaardigheden en het aansturen van een team.

Over jou

Door jouw vorige werkervaring(en) bouwde je uitstekende commerciële vaardigheden én ervaring met people management op.

Je werkt resultaatgericht en kan in stressvolle omstandigheden goed prioriteiten stellen. Je bent een vlotte communicator met een hands-on mentaliteit.

Door jouw inbreng en gedrevenheid zorg je voor enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die je naar een hoger niveau tilt, waardoor de vestiging verder groeit.

Je begrijpt de cultuur, mentaliteit en eisen van deze prachtige provincie Friesland en je woont in, of in de buurt van, Heerenveen.

Een vestigingsmanager beschikt over de volgende eigenschappen:

 • Resultaatgericht;
 • Stress bestendig;
 • Commercieel;
 • Communicatief vaardig.
Waarom zou je voor ons kiezen?
 • een fulltime werkweek van 40 uur, (36 uur per week is bespreekbaar);
 • een mooi salaris tussen 3200 - 4200 euro bruto per maand (afhankelijk van opgedane ervaring);
 • vaste 13e maand, bonusregeling, goede pensioenregeling, 25,5 vakantiedagen, 13 ADV dagen, incentive regeling, vakantietoeslag, netto vaste kostenvergoeding, en meer;
 • lease auto, die je ook privé mag rijden en een laptop;
 • toegang tot een groot aanbod aan trainingen via onze Academy, zowel online als offline;
 • Friese taalbeheersing is een pre maar geen vereiste;
 • het is van groot belang dat je Nederlands zowel schriftelijk als mondeling goed beheerst.
Een reis om het beste in jou naar boven te halen

Klinkt dit als de perfecte rol voor jou? Solliciteer dan direct! Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze recruiter Bart via bart.mooren@pontoonsolutions.com

Wij geloven dat een goed begrip van het aanwervingsproces je helpt om je op je best voor te bereiden, je goed te voelen en op je best te zijn. Omdat we een wereldwijde organisatie met meerdere merken en verschillende functies zijn, kan onze sollicitatieprocedure variëren.

Op onze carrièresite vind je enkele van de belangrijkste stappen die je kunt verwachten om je op weg te helpen.

Bewerben

Was es bedeutet, Teil der Adecco Group zu sein

Kommen Sie in unsere weltweite Talent Community

Wenn das Glück an die Tür klopft, sollte man das auch hören können. Richten Sie am besten gleich die Jobbenachrichtigung ein, damit Sie auf keinen Fall eine attraktive Karrierechance versäumen. Geben Sie Ihre E-Mail-Adresse ein

Durch die Übermittlung Ihrer Angaben bestätigen Sie, dass Sie unsere Datenschutzbestimmungen gelesen haben und erklären sich damit einverstanden, von der Adecco Group per E-Mail kontaktiert zu werden.

Schon angemeldet? Klicke hier