Springe zum Hauptinhalt

Dein Merkzettel ist momentan leer.

Recruitment Consultant Young Professionals

Adecco logo

Jobbeschreibung

location-pin Leusden, Utrecht, Niederlande
location-tag a0t1v000006FbZEAA0

Jij gaat mensen helpen. Op meerdere vlakken. Aan de ene kant help je met jouw bedrijfskundig inzicht organisaties om zich in deze schaarse arbeidsmarkt voor te bereiden op de toekomst. En aan de andere kant zet jij jouw gedrevenheid in om jonge talenten aan een goede baan te helpen. Denk bijvoorbeeld aan jouw leuke neefje die Engelse Taal en Cultuur heeft gedaan. Slimme vent, maar een carrière als leraar ziet hij niet zitten. Frustrerend! Hij heeft zoveel potentie, is zo’n leuke jongen. Hij heeft alleen een kans nodig, iemand die het in hem ziet zitten. En die persoon ben jij! Want als Recruitment Consultant bij Spring Professional kijk je verder dan alleen het CV. En daarmee help jij jonge talenten zoals jouw neefje aan dé kickstart van hun carrière!
En hoewel dat al heel gaaf is om te doen, kom je ook nog eens in een superleuk team terecht. Samen met Marco, Marjolein, Lina, Lotte, Esther en Kiki ben je elke dag bezig om zoveel mogelijk talent de kickstart van hun carrière te geven. En om samen hét beste Recruitmentteam van Nederland te worden!

Klinkt leuk hè, maar hoe ziet jouw dag er dan uit?
Het is maandagochtend, je wekker gaat. Normaal gesproken is dit niet bepaald jouw favoriete moment van de week, maar sinds je als Recruitment Consultant bij Spring werkt is dat wel anders.

Op kantoor pak je een kop koffie en bespreek je het weekend met je team. Om 9u begint de scrum. In deze korte stand-up delen de drie verschillende teams van Spring professionals (recruitment, sales en talentmanagement) heel concreet hoe de vorige week was en wat er voor de komende week op het programma staat. Jij hebt toevallig vorige week je eerste wervingstraject ingevuld, dus je wordt nog even extra in het zonnetje gezet. Superleuk dat daar aandacht voor is!
Na de scrum heb je recruitmentoverleg. Samen met het team neem je de status van alle wervingstrajecten door. Echt even een goed moment om met elkaar te sparren over de voortgang en iets op te steken van elkaars successen en leermomenten.
Dan begeef jij je op de jobboards en LinkedIn, voor jouw speurtocht naar precies de juiste kandidaten voor onze traineeships. Hierbij kijk je anders dan gebruikelijk, je zet je creativiteit in om juist díe kandidaat te vinden waarbij de kwaliteiten niet zozeer op het CV staan, maar waarvan jij tussen de regels door kunt zien dat het een topper is. Bulkmails doen we niet aan, want in de huidige markt is bij dit soort kandidaten een persoonlijke benadering cruciaal. Hierin zijn wij onderscheidend ten opzichte van andere organisaties en ook jij blinkt er in uit.
Dit blijkt ook uit je resultaten, want aan het einde van de ochtend heb je al de nodige kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Jij bent een echte Recruitment Consultant dus dit geeft jou een succesgevoel. Tijdens de lunch eet je samen met je collega’s en speel daarna speel je nog een potje tafelvoetbal. Gewonnen, nice!
De middag is druk, naast een eerste kennismakingsgesprek met een kandidaat heb je ook nog een tweede gesprek gepland, waarbij je de assessments die de kandidaat vooraf heeft gemaakt bespreekt. Aan het eind van de dag evalueer je de kandidaten die je gesproken hebt en bereid je het bezoek van morgen voor. Je collega Accountmanager heeft een nieuwe klant gescoord en morgen ga je bij deze nieuwe klant langs voor een functie-inventarisatie. Je eerste eigen klanttraject, echt superveel zin in!
Tot slot rond je je voorbereiding af voor de workshop LinkedIn die je later deze week zal geven aan studenten van een Universiteit. Daarmee kom je in contact met jonge talenten, precies de doelgroep van onze traineeships. De dag is echt voorbij gevlogen en onderweg naar huis besef je je hoe erg je het eigenlijk naar je zin hebt. Recruitment is helemaal jouw ding en je bent er van overtuigd dat het nergens leuker en uitdagender is dan bij Spring. Je krijgt er echt energie van, dus morgen weer zo’n dag!

Spring Professionals is onderdeel van de Adecco Group Nederland en is dé ontwikkelaar van jong talent op het gebied van IT, Engineering, Informatie Management & Finance. Onze jonge talenten zijn uniéke jonge talenten die anders denken, die niet zomaar akkoord gaan met de status quo. Wij kijken vooral naar wie ze zijn, naar hun sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als zij in zichzelf geloven, kunnen ze alles worden wat ze willen zijn. En als Recruitment Consultant speel jij hier in een cruciale rol in.Wij zoeken mensen met minimaal een HBO niveau. Daarnaast heb je ervaring in het voeren van sollicitatiegesprekken en klantcontact. Deze combinatie vind je ook leuk, juist hier wil je je als Recruiter graag nog verder in ontwikkelen. Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar en je hebt een rijbewijs.
Dat zijn de professionele, ‘saaie’ eisen. Als persoon moet je natuurlijk ook iets met je meebrengen. Ten eerste moet je hulpvaardig en zorgzaam zijn, omdat Esther een beetje klunzig is en met regelmaat struikelt over een A4tje dat op de grond ligt. En Lotte mag dan wel in Utrecht wonen, maar haar Brabantse roots worden verraden door haar zachte g. Niet altijd heel goed te verstaan, dus taalkundig moet je ook van goeden huize komen. Verder zijn Marco en Lina wat lang van stof, dus je moet wel beschikken over het nodige geduld. Maar eerlijk is eerlijk, als het je lukt om dit door hen geschreven functieprofiel helemaal door te lezen, zit dat ook wel goed.

Een hele gave baan en dus een heel leuk, enthousiast en ambitieus team. Er is veel expertise aanwezig, volop opleidingsmogelijkheden, dus je krijgt alle kans om ook als Recruitment Consultant echt te groeien in werving, assessments en klantmanagement. Je hebt veel verantwoordelijkheid en vrijheid en natuurlijk horen daar een goed salaris, een auto, telefoon en laptop bij. Maar het allerbelangrijkste is dat we jou de 100% garantie bieden op een superleuke en leerzame tijd!

WIE BEN JIJ ECHT? // Presenteer jezelf aan ons op een manier waarvan jij vindt dat die bij ons past. Wij kijken ernaar uit!

CONTACTINFORMATIE// Voor meer informatie over de functie neem contact op met: Gerwin Bakker / gerwin.bakker@adeccogroup.com / 06- 13 90 45 08.

#Lovewhatyoudo.
Adecco Group Nederland biedt jou een unieke kans om écht iets wezenlijks bij te dragen aan vooruitgang. Niet vanaf de zijlijn, maar actief en vanuit je eigen, persoonlijke kracht. Onze ondernemende en open cultuur geeft medewerkers alle kans én verantwoordelijkheid hun individuele talenten en capaciteiten te ontwikkelen en ten volle te benutten. Met onze positieve energie en collectieve gedrevenheid zetten we zelf de verandering in gang die we voor Nederland graag zien. Werk is het middel, vooruitgang is ons doel.

Bewerben

Was es bedeutet, Teil der Adecco Group zu sein

Seit über 50 Jahren sind wir in unserer Branche aktiv und haben in der Zeit tausenden von Menschen geholfen, weltweit neue Karriereperspektiven zu finden. Wir unterstützen die Arbeitswelt mit führenden HR-Services und -Lösungen, die nicht nur unseren Kunden ein persönlicheres Erlebnis bieten, sondern die auch unseren Kollegen in ihrer täglichen Arbeit ein Gefühl der Bestätigung und Sinnhaftigkeit vermitteln. Als Teil unserer internationalen Gruppe ist man gleichzeitig auch Mitglied einer Community, die sich gegenseitig zu Höchstleistungen motiviert. Mit Ihrer Arbeit verändern Sie das Leben unserer Kunden zum Besseren und sind einen inspirierten, professionelles Netzwerks von Menschen, die an das glauben, was wir tun. Und das werden Sie auch.

  • Vettery

Wenn das Glück an die Tür klopft …

… sollte man das auch hören können. Richten Sie am besten gleich die Jobbenachrichtigung ein, damit Sie auf keinen Fall eine attraktive Karrierechance versäumen.

Interested In