Springe zum Hauptinhalt

Suche in unseren Jobs

Talent Acquisition Specialist

Jobbeschreibung

location-pin Leusden, Utrecht, Niederlande
location-tag NE01624
Over de positie

Als Talent Acquisition Specialist ga jijtalenten zoals jezelf helpenaan de kickstart van hun carrière in een van onze vakgebieden. Elke dag ben je verantwoordelijk voor het hele wervingsproces van eerste contact tot plaatsing. Je begeleidt de kandidaten van hun studie de arbeidsmarkt op. En je help tegelijk onze klanten om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Ga jij graag ingesprek over motivatie en drijfveren, vind je het tegelijk motiverend om metdoelen en deadlineste werken én werk je graag ineen hecht team, dan ga jij je als Talent Acquisition Specialist bij ons als een vis in het water voelen.

Akkodis Academy heefteen andere visie op talent. Wij kijken vooral naar wie onze talenten zijn, naar hun sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als onze talenten in zichzelf geloven, kunnen ze alles worden wat ze willen zijn. Dat is dé essentie van detraineeshipsdie wij ontwikkelen. Daarmee dragen wij bij aan een slimme en duurzame toekomst.

Wat ga je doen

Een typische dag start met eenteamoverleg. Hier worden alle ervaringen gedeeld, wordt de status van elk wervingstraject besproken, sparren we met elkaar en kletsen we bij.

Om 10 uur staat jouw eersteassessmentgesprekop het programma. Dit doe je samen met het team, die jou de eerste 3 maanden zullen begeleiden op het vlak van sourcing en gesprekstechnieken. Na het gesprek evalueren jullie en krijg je alle ruimte om vragen te stellen, te leren en natuurlijk om jouw mening te geven over het meest passende vervolg voor de kandidaat.

In de middag begin je met een uurtje Searchen & Benaderen van nieuwe kandidaten voor het traineeship Informatiemagement. Dit doe je via je Recruitersheet, waar je dagelijks in werkt. Al snel heb je potentiële kandidaten benaderd waar jij de match ziet tussen Akkodis Academy en het traineeship!

Vanaf 15 uur heb je eenwervingsblokstaan. Jullie hebben een aanvraag voor het traineeshipInformatiemanagementwaar jullie voor het einde van de week een kandidaat voor moeten hebben. Je kan dus direct toepassen wat je net op Social Talent geleerd hebt. In jouw search heb je 5 interessante kandidaten benaderd. Eén daarvan heeft zelfs binnen een uur al geantwoord, en je hebt gelijk een belafspraak gepland. Super einde van een leerzame dag!

Over jou
  • Minimaal HBO niveau, bij voorkeur door een mensgerichte of commerciële opleiding
  • Je bent gedreven om mensen te helpen én wordt gemotiveerd door doelen en deadlines
  • Je hebt een rijbewijs B
Waarom zou je voor ons kiezen?
  • Allebegeleiding& training om je te ontwikkelen als Junior Talent Acquisition Specialist én professional
  • Een hecht en gepassioneerd team waar je de ruimte krijgt om jezelf te zijn
  • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld senior, leidinggevende, sales of HR rollen
  • Een goed salaris, auto van de zaak, laptop en telefoon
Een reis om het beste in jou naar boven te halen

Ben jij een enthousiaste HR-professional die op zoek is naar een geweldige kans bij een wereldwijde leider? Solliciteer dan direct!

Bij Akkodis start jouw avontuur, waar jouw skills en expertise de sleutel zijn tot het succes van onze organisatie.

#LI-NL

Bewerben

Was es bedeutet, Teil der Adecco Group zu sein

Kommen Sie in unsere weltweite Talent Community

Wenn das Glück an die Tür klopft, sollte man das auch hören können. Richten Sie am besten gleich die Jobbenachrichtigung ein, damit Sie auf keinen Fall eine attraktive Karrierechance versäumen. Geben Sie Ihre E-Mail-Adresse ein

Durch die Übermittlung Ihrer Angaben bestätigen Sie, dass Sie unsere Datenschutzbestimmungen gelesen haben und erklären sich damit einverstanden, von der Adecco Group per E-Mail kontaktiert zu werden.

Schon angemeldet? Klicke hier