Springe zum Hauptinhalt

Suche in unseren Jobs

(Senior) Talent Acquisition Specialist

Jobbeschreibung

location-pin Meppel, Drenthe, Niederlande
location-tag NE01542
Wie zijn wij

Heb jij een bewezen trackrecord in recruitment en kan jij goed pionieren in een wereldwijde organisatie? Durf jij beslissingen te maken en vind je het leuk om mee te bouwen aan het succes van onze nieuwe business line Akkodis Talent? Dan ben je geknipt voor deze rol!

Akkodis Talent heeft een andere visie op talent. Wij kijken vooral naar wie onze talenten zijn, naar hun sterke punten, motivatie en denkstijl. Want als onze talenten in zichzelf geloven, kunnen ze alles worden wat ze willen zijn. Onze aanpak: Wij investeren tijd om de behoeften van onze klanten en kandidaten goed in beeld te brengen.

Als Talent Acquisition Specialist lever jij hier samen met het team een cruciale bijdrage aan. Dit alles doen we binnen een cultuur waarbij ‘Work like a captain, play like a pirate’ voorop staat. Denk aan onze teamuitjes, mooie incentivetrips en een gave skitrip naar Val Thorens.

Wat ga je doen als Talent Acquisition Specialist?

Als Talent Acquisition Specialist ga jij jouw ervaring en drive inzetten om samen met het team kandidaten en klanten te verbluffen. Samen met een nieuw team zet jij je in om onze nieuwe business line Akkodis Talent binnen Akkodis Nederland goed op de kaart te zetten.

Een typische dag start met een teamoverleg. Hier worden alle ervaringen gedeeld, bespreken we de successen en uitdagingen. We formuleren het teamdoel en de individuele doelen. Zo creëren we samen een vliegende start van de dag.

Een werkdag is enorm divers en kan o.a. bestaan uit klantbezoeken, searchen, sollicitatiegesprekken, ontwikkeling en trainingen van de contractanten, maar denk ook aan retentie of functioneringsgesprekken.

Jij weet als geen ander de verbinding te maken in het werk wat je doet en denkt graag in mogelijkheden. Om dat stapje extra te zetten nodig je een kandidaat bijvoorbeeld uit voor een digitale Formule-E race wedstrijd. Als Akkodis zijn we officieel Engineering partner van het Mercedes Formule E team, en daar zijn we enorm trots op.

Aan het einde van de dag heb je een evaluatie met het team. Wat ging goed, wat kan beter. Tegen welke zaken zijn we aangelopen en hoe kunnen we dit de volgende keer tackelen. Het geeft je heel veel energie om jouw team vooruit te helpen. We vieren niet alleen de grote successen maar ook de kleine successen.

Terwijl je naar huis gaat, besef je dat je een topdag hebt gehad. Gedrevenheid en plezier zijn hierbij de sleutels, ‘work like a captain, play like a pirate’ is de lijfspreuk. En laat dat nou net op jouw lijf geschreven zijn!

Wat heb je nodig om te starten bij ons?
  • Een bewezen track record in recruitment bij voorkeur in de technische en/of IT sector;
  • Je hebt ervaring in de personele dienstverlening;
  • Je hebt een rijbewijs B;
  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend;
  • Grote pré: SEU examen en VCU certificaat of bereidheid tot het behalen hiervan.
Wat bieden wij jou?
  • Dé kans om de volgende stap in jouw recruitment carrière te zetten;
  • Werken in een hecht, gretig en gepassioneerd team;
  • Bij de geboorte meesturen van de eerste Akkodis Talent business line van Nederland;
  • 24 vakantiedagen, pensioenregeling, een incentiveregeling, auto van de zaak, laptop en telefoon;
  • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen Akkodis.
What's next?

We kunnen lang niet alle informatie kwijt. Al je net zo enthousiast als wij, solliciteer direct door je CV en motivatie te mailen naar elisabeth.keverkamp@akkodisgroup.com en wij nemen z.s.m. contact met je op om je mee te nemen door het proces. Wil je nog meer informatie dan kun je altijd bellen met Elisabeth via 06-51430268.

#LI-NL

Bewerben

Was es bedeutet, Teil der Adecco Group zu sein

Kommen Sie in unsere weltweite Talent Community

Wenn das Glück an die Tür klopft, sollte man das auch hören können. Richten Sie am besten gleich die Jobbenachrichtigung ein, damit Sie auf keinen Fall eine attraktive Karrierechance versäumen. Geben Sie Ihre E-Mail-Adresse ein

Durch die Übermittlung Ihrer Angaben bestätigen Sie, dass Sie unsere Datenschutzbestimmungen gelesen haben und erklären sich damit einverstanden, von der Adecco Group per E-Mail kontaktiert zu werden.

Schon angemeldet? Klicke hier