Springe zum Hauptinhalt

Dein Merkzettel ist momentan leer.

Sales Consultant

Adecco logo

Jobbeschreibung

location-pin Südholland, Niederlande
location-tag a0t1v000003x3TWAAY
Ben jij een echte deurentrapper? Iemand die enorm veel uitdaging ziet in het binden van een nieuwe klant? Weet jij te overtuigen en weet je als geen ander wat er in de markt speelt? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je! We zijn op zoek naar een Sales Consultant voor ons team in Den Haag. 

Dit betreft een functie in een team wat nog volop in de opstartfase zit. Binnen de huidige vestiging in Den Haag gaan we een nieuwe afdeling oprichten, een afdeling dat zich gaat richten op de lokale SME (ofwel midden- en kleinbedrijf) markt. De Sales Consultant weet dus precies wat er in die markt speelt. Welke behoeftes er bij de prospects ligt en hoe wij daarop in kunnen spelen. 

In deze functie is geen dag hetzelfde en heb je veel diversiteit. Het doel is dat jij zoveel mogelijk nieuwe klanten weet te binden aan Adecco die passen binnen onze doelgroepen. Je probeert in de breedste zin van het woord contact op te nemen met potentiële bedrijven waar wij graag een samenwerking mee willen aangaan. Dit kan op verschillende manieren maar je kan hierbij denken aan telefonisch, face to face of via netwerkbijeenkomsten etc. Je volgt de markttrends- en ontwikkelingen (van prospects maar ook van onze concurrenten) Ook ben jij verantwoordelijk voor het maken van de deal en het rond krijgen van de prijzen zodat een samenwerking van start kan gaan.

De samenwerking met het recruitment team is hierin heel belangrijk, zij hebben namelijk de kandidaten in hun beheer. Veelvoudig contact en continue schakelen is dus erg belangrijk.

Waar ga je werken?
Je komt te werken op de vestiging Adecco Den Haag. Het team bestaat uit een manager, recruiters en worden geregeld ondersteund door stagiaires. Dagelijks zijn zij bezig om de juiste match te maken tussen bedrijven en kandidaten met veel passie en enthousiasme. Er zitten medewerkers die al jaren lang werkzaam zijn maar ook collega’s die het afgelopen jaar zijn begonnen. Frisse, nieuwe ideeën en eigen inbreng worden dan ook zeker gewaardeerd. Uiteraard krijg je alle handvatten aangereikt om jezelf te ontwikkelen en nóg beter te worden in je werk.

We willen allemaal vooruit. Op persoonlijk vlak, zakelijk of met de maatschappij als geheel. We willen groeien en leren om te worden wie we willen zijn, of bijdragen aan een manier die ertoe doet. Maar, waar we ook naartoe willen, vooruitgang is keihard werken! Het vereist doorzettingsvermogen en lef om het anders te durven doen.

Adecco ziet werk als hét middel om je doel te bereiken en weet als geen ander dat iedereen daar zijn eigen motivatie voor heeft. Zoveel mensen, zoveel redenen om te werken. Door mensen aan de juiste banen te helpen en banen aan de juiste mensen, dragen wij bij aan de persoonlijke groei van talentvolle mensen én aan de ontwikkeling van bedrijven en instanties. Dat doen we met passie, energie en met oprechte interesse in de mensen met wie we werken.
 • Wij zijn op zoek naar mensen met hbo werk- en denkniveau. Beschik je niet over een hbo diploma maar wel over relevante ervaring? Dan gaan we natuurlijk ook graag met je in gesprek! Mogelijk zetten we in het recruitment proces een assessment in om jouw werk- en denkniveau te testen. 
 • Je bent commercieel ingesteld en altijd op zoek naar oplossingen en denkt in kansen. 
 • Wij zoeken een enthousiaste collega die vol energie deze functie met beide handen wil aanpakken.
 • Ervaring in de sales is een voordeel maar is zeker niet verplicht.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. 
 • Een startsalaris tussen de €2.500,- en €3.000,- afhankelijk van je meegebrachte ervaring. Mooie groei in salaris daarna;
 • Jij bent natuurlijk ontzettend commercieel, dus wil je natuurlijk weten welke bonusregeling wij toepassen! Wij vinden dat een bonusregeling positief moet bijdragen aan het vervullen van jouw doelen, dus hier praten we jouw graag persoonlijk over bij; 
 • Daarnaast hebben wij secundair onder meer: goede leaseauto, vaste 13e maand, 25,5 vakantiedagen en 13 ADV –dagen en een goede pensioenregeling;
 • Een basis trainings- en leerprogramma dat bestaat uit trainingen, verder werken in communities met vakgenoten en  een persoonlijk ontwikkelplan;
 • Ruim 900 fijne collega’s, een dynamisch directieteam en ambitieuze bedrijfsdoelen;
 • Een Great Place To Work. In 2019 staan we zelfs op nummer 8 in de ranglijst!;
 • Een baan bij de grootste HR dienstverlener ter wereld;
 • Je gaat onderdeel uitmaken van een nieuwe afdeling op een bestaande vestiging. We staan echt nog aan het begin en vertrouwen op jouw kennis en expertise en geven je alle vrijheid om deze rol goed in te vullen. 
WIE BEN JIJ ECHT? // Presenteer jezelf aan ons op een manier waarvan jij vindt dat die bij ons past. Wij kijken ernaar uit!

CONTACTINFORMATIE// Voor meer informatie over de functie neem contact op met: Fleur Peters / fleur.peters@adeccogroup.com /  06 10330166
Bewerben

Was es bedeutet, Teil der Adecco Group zu sein

Seit über 50 Jahren sind wir in unserer Branche aktiv und haben in der Zeit tausenden von Menschen geholfen, weltweit neue Karriereperspektiven zu finden. Wir unterstützen die Arbeitswelt mit führenden HR-Services und -Lösungen, die nicht nur unseren Kunden ein persönlicheres Erlebnis bieten, sondern die auch unseren Kollegen in ihrer täglichen Arbeit ein Gefühl der Bestätigung und Sinnhaftigkeit vermitteln. Als Teil unserer internationalen Gruppe ist man gleichzeitig auch Mitglied einer Community, die sich gegenseitig zu Höchstleistungen motiviert. Mit Ihrer Arbeit verändern Sie das Leben unserer Kunden zum Besseren und sind einen inspirierten, professionelles Netzwerks von Menschen, die an das glauben, was wir tun. Und das werden Sie auch.

 • Vettery

Wenn das Glück an die Tür klopft …

… sollte man das auch hören können. Richten Sie am besten gleich die Jobbenachrichtigung ein, damit Sie auf keinen Fall eine attraktive Karrierechance versäumen.

Interested In