Springe zum Hauptinhalt

Dein Merkzettel ist momentan leer.

Senior Consultant Adecco Direct

Adecco logo

Jobbeschreibung

location-pin Tilburg, Nordbrabant, Niederlande
location-tag a0t1v000006FIkZAAW
Ben jij op zoek naar een dynamische, innovatieve werkomgeving?

Jij zit bomvol energie en deinst nergens voor terug. Binnen deze functie ben jij het dagelijkse aanspreekpunt voor 1 of meerdere landelijke klanten en ben je samen met je collega's binnen het team verantwoordelijk voor het eindresultaat. Daarnaast zal jij in deze senior rol ook de rechterhand zijn van de branchemanager en deze waarnemen tijdens zijn of haar afwezigheid.

Je verzorgt voor diverse klanten het wervingsproces, maar gaat daarnaast ook met de klant in gesprek als volwaardige sparringspartner. Jij bent voor hun het eerste aanspreekpunt en onderhoudt intensief contact met je klant. Ook ligt in deze functie de focus op nadenken over oplossingen voor complexe situaties. Ben jij die service- en oplossingsgerichte topper die niet uit het veld te slaan is?

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Je zoekt de beste kandidaten online, voor onze opdrachtgevers. Dat wil zeggen dat je elke dag actief aan de slag gaat om kandidaten te enthousiasmeren voor de vacatures waarover wij beschikken en ze helpt met de zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Binnen alle segmenten kun jij op zoek gaan naar kandidaten. 

Enkele hulpmiddelen die jou daarbij ondersteunen zijn:
  • Jobboards,
  • Onze eigen database,
  • Campagnes.
Bij jobboards kun je denken aan vacature websites waar kandidaten hun CV in uploaden. Daarnaast heb je de beschikking over de kandidaten database van Adecco. De campagnes zijn ondersteunend aan de werving van kandidaten. Wanneer een kandidaat een reactie achterlaat op de campagne, ben jij degene die hier meteen op reageert en actie onderneemt. Dit doe je door de kandidaat te bellen via onze systemen en ze hopelijk te helpen aan een nieuwe baan! Tevens ben je ook een echte sparringspartner voor de klant!
Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid om door te groeien binnen de functie en/of organisatie. Kortom een erg uitdagende en variërende baan, geen een dag is hetzelfde!
 We willen allemaal vooruit. Op persoonlijk vlak, zakelijk of met de maatschappij als geheel. We willen groeien en leren om te worden wie we willen zijn, of bijdragen aan een manier die ertoe doet. Maar, waar we ook naartoe willen, vooruitgang is keihard werken! Het vereist doorzettingsvermogen en lef om het anders te durven doen.

Adecco ziet werk als hét middel om je doel te bereiken en weet als geen ander dat iedereen daar zijn eigen motivatie voor heeft. Zoveel mensen, zoveel redenen om te werken. Door mensen aan de juiste banen te helpen en banen aan de juiste mensen, dragen wij bij aan de persoonlijke groei van talentvolle mensen én aan de ontwikkeling van bedrijven en instanties. Dat doen we met passie, energie en met oprechte interesse in de mensen met wie we werken.
  • Hbo werk- en denkniveau. Natuurlijk ben je van harte welkom om te solliciteren als je geen afgeronde hbo-opleiding hebt. Een hbo-capaciteitentest is dan onderdeel van de sollicitatieprocedure;
  • Minimaal 1 jaar ervaring in recruitment of relatiebeheer;
  • Een commerciële en flexibele instelling;
  • Goede communicatieve vaardigheden en de wil om samen met je team mooie resultaten te behalen;
  • Je bent nieuwsgierig; in mensen, wat hen drijft, waar hun behoefte zit en waar ze het beste tot hun recht komen. Je krijgt hierin alle vrijheid om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf én je omgeving kunt halen!
  • Een mooi startsalaris tussen € 2.000- € 2.400 o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van je meegebrachte ervaring;
  • Secundair onder meer: vaste 13e maand, bonusregeling, goede pensioenregeling, 25,5 vakantiedagen en 13 ADV –dagen;
  • Een basis trainings- en leerprogramma dat bestaat uit trainingen, coaching en een persoonlijk ontwikkelplan;
  • Ruim 900 fijne collega’s, een dynamisch directieteam en ambitieuze bedrijfsdoelen;
  • Een Great Place To Work. In 2019 staan we zelfs op nummer 8 in de ranglijst!;
  • Een baan bij een van de grootste HR dienstverleners ter wereld.
  • Goede werksfeer
  • Een functie tussen de 32 en 40 uur per week
WIE BEN JIJ ECHT? // Presenteer jezelf aan ons op een manier waarvan jij vindt dat die bij ons past. Wij kijken ernaar uit!

CONTACTINFORMATIE// Voor meer informatie over de functie neem contact op met: Karli van Ballegooij // Karli.van.Ballegooij@adeccogroup.com // +31 6 10 64 19 04

Adecco#Lovewhatyoudo.
Adecco Group Nederland biedt jou een unieke kans om écht iets wezenlijks bij te dragen aan vooruitgang. Niet vanaf de zijlijn, maar actief en vanuit je eigen, persoonlijke kracht. Onze ondernemende en open cultuur geeft medewerkers alle kans én verantwoordelijkheid hun individuele talenten en capaciteiten te ontwikkelen en ten volle te benutten. Met onze positieve energie en collectieve gedrevenheid zetten we zelf de verandering in gang die we voor Nederland graag zien. Werk is het middel, vooruitgang is ons doel.
Bewerben

Was es bedeutet, Teil der Adecco Group zu sein

Seit über 50 Jahren sind wir in unserer Branche aktiv und haben in der Zeit tausenden von Menschen geholfen, weltweit neue Karriereperspektiven zu finden. Wir unterstützen die Arbeitswelt mit führenden HR-Services und -Lösungen, die nicht nur unseren Kunden ein persönlicheres Erlebnis bieten, sondern die auch unseren Kollegen in ihrer täglichen Arbeit ein Gefühl der Bestätigung und Sinnhaftigkeit vermitteln. Als Teil unserer internationalen Gruppe ist man gleichzeitig auch Mitglied einer Community, die sich gegenseitig zu Höchstleistungen motiviert. Mit Ihrer Arbeit verändern Sie das Leben unserer Kunden zum Besseren und sind einen inspirierten, professionelles Netzwerks von Menschen, die an das glauben, was wir tun. Und das werden Sie auch.

  • Vettery

Wenn das Glück an die Tür klopft …

… sollte man das auch hören können. Richten Sie am besten gleich die Jobbenachrichtigung ein, damit Sie auf keinen Fall eine attraktive Karrierechance versäumen.

Interested In

  • Human Resources, Tilburg, Nordbrabant, NiederlandeRemove