Springe zum Hauptinhalt
Stellenangebote suchen

Dein Merkzettel ist momentan leer.

Bidmanager

Jobbeschreibung

location-pin Zaltbommel, Gelderland, Niederlande
location-tag a0t1v000006nezfAAA
Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière? Word jij blij van het managen van het totale aanbestedingsproces en wil je dat ook nog eens doen voor een van de grootste HR-dienstverleners van de wereld? Lees dan snel verder!

Voor ons hoofdkantoor in Zaltbommel zijn wij op zoek naar een ervaren bidmanager!
De afdeling bidmanagement is verantwoordelijk voor tender- en aanbestedingstrajecten op nationaal en internationaal niveau. Als team worden wij gekenmerkt door humor, een positieve instelling, directheid en incasseringsvermogen. We kennen de druk van deadlines en het leveren van topkwaliteit.

Als bidmanager werk je nauw samen met de salesmanager van het aanbestedingstraject, in deze rol ben jij verantwoordelijk voor het  het samenstellen van het tenderteam en het managen van het totale tendertraject. Jij zorgt ervoor dat de planning wordt opgesteld, de taakverdeling helder is en de juiste input en informatie wordt verkregen van de betrokken stakeholders. Jij werkt gestructureerd en houdt het overzicht op de interne en externe deadlines. 

Daarnaast heb jij ook een inhoudelijke en adviserende rol in het opstellen van de tenders. Je stelt de prospectanalyses op ter voorbereiding op de tender- en aanbestedingstrajecten en als input voor prospectplannen van de strategische prospects. Je analyseert de tenderaanvraag en vertaalt deze samen met de salesmanager naar een klant specifieke oplossingsrichting. Je analyseert de gunningsmethodiek en adviseert over de prijs-kwaliteit strategie. Je schrijft zelfstandig de tenders en toont daarbij je commerciële creativiteit. Jij bent degene die ervoor zorgt dat de tender kwalitatief voldoet aan de vereisten.We willen allemaal vooruit. Op persoonlijk vlak, zakelijk of met de maatschappij als geheel. We willen groeien en leren om te worden wie we willen zijn, of bijdragen aan een manier die ertoe doet. Maar, waar we ook naartoe willen, vooruitgang is keihard werken! Het vereist doorzettingsvermogen en lef om het anders te durven doen.

Adecco ziet werk als hét middel om je doel te bereiken en weet als geen ander dat iedereen daar zijn eigen motivatie voor heeft. Zoveel mensen, zoveel redenen om te werken. Door mensen aan de juiste banen te helpen en banen aan de juiste mensen, dragen wij bij aan de persoonlijke groei van talentvolle mensen én aan de ontwikkeling van bedrijven en instanties. Dat doen we met passie, energie en met oprechte interesse in de mensen met wie we werken.
 • Je hebt ervaring met bidmanagement of als inkoper en minimaal vier jaar werkervaring in een commerciële rol en bij een profit organisatie. Ook heb je ruime ervaring met het schrijven van aanbestedingen. 
 • Je hebt een sterke teamspirit en een flinke portie commerciële creativiteit.
 • Je kunt levelen met mensen op diverse niveaus en door jouw grote gunfactor lukt het je om mensen mee te krijgen.
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en denkt positief kritisch: jij bent gericht op het vinden van de oplossingen en het verbeteren van zaken, waarbij je een scherp oog houdt voor belangrijke details.
 • Je bent gewend zelfstandig te werken en je eigen beslissingen te nemen, daar hoort ook bij dat je nee durft te zeggen wanneer nodig!
 • Je hebt een afgeronde opleiding op tenminste hbo-niveau en een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Én een goede beheersing van Word, Excel en Powerpoint!
 • Startsalaris tussen €3054 en €4300, afhankelijk van je meegebrachte ervaring
 • Secundair onder meer: vaste 13e maand, bonusregeling, goede pensioenregeling, 25,5 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
 • Een basis trainings- en leerprogramma dat bestaat uit trainingen, verder werken in communities met vakgenoten en  een persoonlijk ontwikkelplan
 • Ruim 900 fijne collega’s, een dynamisch directieteam en ambitieuze bedrijfsdoelen
 • Een Great Place To Work. In 2019 staan we zelfs op nummer 8 in de ranglijst!
 • Een baan bij een van de grootste HR dienstverleners ter wereld
 • Een zelfstandige baan, waarin jouw eigen inbreng van harte wordt toegejuicht.
WIE BEN JIJ ECHT? // Presenteer jezelf aan ons op een manier waarvan jij vindt dat die bij ons past. Wij kijken ernaar uit!

CONTACTINFORMATIE// Voor meer informatie over de functie neem contact op met: Karli.van.Ballegooij@adeccogroup.com // + 31 6 10 64 19 04

Adecco#Lovewhatyoudo.
Adecco Group Nederland biedt jou een unieke kans om écht iets wezenlijks bij te dragen aan vooruitgang. Niet vanaf de zijlijn, maar actief en vanuit je eigen, persoonlijke kracht. Onze ondernemende en open cultuur geeft medewerkers alle kans én verantwoordelijkheid hun individuele talenten en capaciteiten te ontwikkelen en ten volle te benutten. Met onze positieve energie en collectieve gedrevenheid zetten we zelf de verandering in gang die we voor Nederland graag zien. Werk is het middel, vooruitgang is ons doel.
Bewerben

Was es bedeutet, Teil der Adecco Group zu sein

Seit über 50 Jahren sind wir in unserer Branche aktiv und haben in der Zeit tausenden von Menschen geholfen, weltweit neue Karriereperspektiven zu finden. Wir unterstützen die Arbeitswelt mit führenden HR-Services und -Lösungen, die nicht nur unseren Kunden ein persönlicheres Erlebnis bieten, sondern die auch unseren Kollegen in ihrer täglichen Arbeit ein Gefühl der Bestätigung und Sinnhaftigkeit vermitteln. Als Teil unserer internationalen Gruppe ist man gleichzeitig auch Mitglied einer Community, die sich gegenseitig zu Höchstleistungen motiviert. Mit Ihrer Arbeit verändern Sie das Leben unserer Kunden zum Besseren und sind einen inspirierten, professionelles Netzwerks von Menschen, die an das glauben, was wir tun. Und das werden Sie auch.

 • Vettery

Wenn das Glück an die Tür klopft …

… sollte man das auch hören können. Richten Sie am besten gleich die Jobbenachrichtigung ein, damit Sie auf keinen Fall eine attraktive Karrierechance versäumen.

Interested In

 • Human Resources, Zaltbommel, Gelderland, NiederlandeRemove