Springe zum Hauptinhalt

Suche in unseren Jobs

Talentcare Specialist

Adecco logo

Jobbeschreibung

location-pin Utrecht, Utrecht, Niederlande
location-tag NE01599
Over de positie

Als Talentcare Specialist bij Adecco ben je de centrale figuur tussen Adecco en een opdrachtgever. In ons team van negen enthousiaste collega's staat het bedienen van diverse klanten centraal. Een specifieke focus binnen deze functie ligt op het ondersteunen van Conduent, een toonaangevende speler op het gebied van customer contact service, en het leveren van hoogwaardige dienstverlening.

Adecco's toegewijde uitzendmedewerkers worden bij Conduent ingezet en richten zich op de klantenservice van Vodafone Ziggo. Gezien we uitstekend werk verrichten willen we ons team graag uitbreiden.

Samen met recruiters van het Adecco Career Center ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van de flexmedewerkers, voor wie jij de contactpersoon zal zijn. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen, kent al je medewerkers bij naam, en toont oprechte interesse in ze zodat ze zich verbonden blijven voelen met zowel Adecco als met hun opdrachtgever. Je werknemers zijn tenslotte de kracht van de organisatie!

Wat ga je doen

Samen met recruiters van het Delivery Team ben verantwoordelijk voor de werving en selectie van flexmedewerkers voor Conduent, waarvoor jij hun HR-contactpersoon zal zijn. Je bent het eerste aanspreekpunt voor al hun HR-gerelateerde vragen, en bouwt een relatie met ze op. Je toont daadwerkelijk interesse in ze, en peilt hoe het werk verloopt. Afhankelijk van de opdrachtgever zal je periodiek op hun locaties aanwezig zijn, wellicht eens per week of een paar keer per maand.

Dagelijks sta je ook direct in contact met je contactpersonen bij de opdrachtgever zelf. Je bent veel met hen in gesprek om de strategische behoeften te peilen én ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met onze dienstverlening. Jouw doel is natuurlijk om hun verwachtingen te overtreffen. Hier zet jij je dagelijks met passie en plezier voor in!

Verder ben je verantwoordelijk voor de juiste input voor de collega’s van de administratieve afdeling. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de verloning en de facturatie. Daarnaast ben je op de hoogte van het ziekteverzuim van je medewerkers. Je werkt hierbij ook intensief samen met ons centrale verzuimcentrum.

Over jou
 • Je hebt van nature een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en bent gedreven om resultaten te behalen;
 • Je bezit goede communicatieve vaardigheden;
 • Minimaal 1 jaar ervaring in relatiebeheer en recruitment is mooi meegenomen, maar nóg belangrijker vinden we je passie en ambitie!
 • Je bent nieuwsgierig; in mensen, wat hen drijft, waar hun behoefte zit en waar ze het beste tot hun recht komen;
 • Je bezit goede kennis van zowel geschreven en gesproken Nederlands;
Waarom zou je voor ons kiezen?

Wij bieden:

 • een salaris tussen 2.300 en 2.700 EUR bruto per maand o.b.v 40u/w; inclusief uitbetaalde ADV dagen en vakantietoeslag kom je uit op 2.600 - 3.051 EUR!
 • een flexibel werkschema, met de mogelijkheid om een dag per week thuis te werken;
 • een werkweek van minimaal 32 tot maximaal 40 uur;

Royale secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitbetalingen zoals:

 • vaste 13e maand;
 • 13 ADV dagen, die in het eerste jaar maandelijks uitbetaald worden;
 • vakantietoeslag, die ook maandelijks uitbetaald kan worden;
 • incentive regeling, welke gebaseerd is op jouw resultaten;
 • winstdelingsregeling;
 • netto vaste kostenvergoeding;
 • reiskostenvergoeding;
 • 25,5 vakantiedagen;
 • goede pensioenregeling.
 • en meer! Neem een kijkje: https://www.adecco.nl/over-adecco/werken-bij-adecco/dit-bieden-wij-jou

Ook krijg je de kans om te groeien in een waaier van interessante jobs en carrières binnen ons uitgebreide portfolio van wereldwijde merken. We stellen onze collega's in staat om op de slimste, meest efficiënte manieren te werken, om een goed evenwicht te bereiken tussen de vereisten van hun werk en hun privéleven.

Een reis om het beste in jou naar boven te halen

Klinkt dit als dé perfecte nieuwe uitdaging voor jou? Solliciteer dan direct!

Bewerben

Was es bedeutet, Teil der Adecco Group zu sein

Kommen Sie in unsere weltweite Talent Community

Wenn das Glück an die Tür klopft, sollte man das auch hören können. Richten Sie am besten gleich die Jobbenachrichtigung ein, damit Sie auf keinen Fall eine attraktive Karrierechance versäumen. Geben Sie Ihre E-Mail-Adresse ein

Durch die Übermittlung Ihrer Angaben bestätigen Sie, dass Sie unsere Datenschutzbestimmungen gelesen haben und erklären sich damit einverstanden, von der Adecco Group per E-Mail kontaktiert zu werden.

Schon angemeldet? Klicke hier