Springe zum Hauptinhalt

Suche in unseren Jobs

Account Manager

Adecco logo

Jobbeschreibung

location-pin Vaasa, Österbotten, Finnland
location-tag NE02028
Account Manager, Adecco Vaasa

Adecco on osa maailman johtavaa HR-ratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, joka toimii maailmanlaajuisesti yli 60 maassa. Meidän intohimomme on luoda tulevaisuus, jossa parhaat tekijät ja parhaat työpaikat kohtaavat toisensa. Tuomme esiin uusia näkökulmia ja prosesseja sekä haemme ennakkoluulottomasti ratkaisuja muuttuvien työmarkkinoiden haasteisiin. Suomessa toimimme valtakunnallisesti 15 eri paikkakunnalla ja työllistämme yli 2000 työntekijää joka päivä. Haluamme auttaa jokaista löytämään oman paikkansa työelämässä.

Saavatko asiakastyö ja rekrytoinnit sinut syttymään? Haluatko mukaan kansainväliseen organisaatioon, jossa mahdollistetaan asiakasyrityksien menestyminen monipuolisten henkilöstöratkaisujen avulla? Jos vastauksesi on kyllä, niin me Adeccolla haluamme kuulla juuri sinusta!

Etsimme Adeccon Vaasan tiimiin uutta kollegaa Account Managerin vakituiseen tehtävään.

Account Managerina Adeccolla pääset työskentelemään monipuolisesti asiakkuuksien hoidon, kehittämisen ja rekrytointien parissa. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus, suorahaku, arviointi- ja henkilöstön kehittämispalvelut sekä muutosturvapalvelu.

Meillä sinua odottaa ammattitaitoinen, kannustava ja rento työyhteisö, jossa on tekemisen meininki. Haluamme, että jokaisen kollegamme työarki on sujuvaa ja jokaisella on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen. Lisäksi tarjoamme sinulle myös kattavat henkilöstöedut: muun muassa Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedun, hierontaedun, työterveyshuollon palvelut, koulutusrahakäytännön sekä ylimääräisiä Adecco -vapaapäiviä ja palvelusvuosivapaita. Työskentelemme joustavasti lähi- ja etätyötä yhdistäen.

Mitä tulet tekemään?

Account Managerina vastaat asiakkuuksien hoidosta ja kehittämisestä sekä teet aktiivista myyntityötä uusien asiakkaiden hankkimiseksi ja liiketoiminnan laajentamiseksi Pohjanmaan alueella. Kohtaat asiakkaita, rakennat luottamusta ja löydät ratkaisut asiakkaan tarpeisiin. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus vastata asiakkuuksista kokonaisvaltaisesti siten, että myyntiprosessin lisäksi hoidat myös henkilöstövuokraus- ja rekrytointitoimeksiannot asiakkaillesi. Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti eri toimialojen asiakkuuksien ja rekrytointien parissa.

Sinusta

Tämä työ on juuri sinulle, jos olet asiakaslähtöinen, myyntihenkinen ja nautit monipuolisesta työnkuvasta, jossa pääset keskustelemaan niin asiakkaiden kuin työnhakijoidenkin kanssa. Kokemus asiakkuuksien hoidosta, myyntityöstä tai henkilöstöpalvelualalta auttaa sinua pääsemään alkuun tehtävässä, mutta ennen kaikkea toivomme, että sinulla on palo asiakastyöhön, myyntiin ja asiakassuhteiden pitkäjänteiseen hoitoon. Haluat aidosti ymmärtää asiakkaan tarpeita, kuuntelet ja osaat rakentaa ratkaisuja asiakkaalle. Motivoidut onnistumisista ja tuloksista.

Kiinnostuitko?

Haethan pian, mutta kuitenkin viimeistään 12.5.2024. Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Adeccolla, Maiju Pussinen (Talent Acquisition Spesialist) ja Samuli Mäki-Rajala (Branch Manager) vastaavat mielellään kysymyksiisi. Tavoitat Maijun sähköpostitse maiju.pussinen@adeccogroup.com tai soittamalla 046 876 0349 ja Samulin sähköpostitse samuli.maki-rajala@adecco.fi tai soittamalla 040 557 4829.

Posting date: 22-04-2024

Bewerben

Was es bedeutet, Teil der Adecco Group zu sein

Kommen Sie in unsere weltweite Talent Community

Wenn das Glück an die Tür klopft, sollte man das auch hören können. Richten Sie am besten gleich die Jobbenachrichtigung ein, damit Sie auf keinen Fall eine attraktive Karrierechance versäumen. Geben Sie Ihre E-Mail-Adresse ein

Durch die Übermittlung Ihrer Angaben bestätigen Sie, dass Sie unsere Datenschutzbestimmungen gelesen haben und erklären sich damit einverstanden, von der Adecco Group per E-Mail kontaktiert zu werden.

Schon angemeldet? Klicke hier