Springe zum Hauptinhalt

Suche in unseren Jobs

Corporate Recruiter

Jobbeschreibung

location-pin Zaltbommel, Gelderland, Niederlande
location-tag NE01596
Over de positie

Als Corporate Recruiter bij The Adecco Group in Nederland is het jouw missie om onze organisatie te versterken door het aantrekken, selecteren en verwelkomen van buitengewone talenten die de drijvende kracht zullen zijn achter onze groei en succes in een competitieve markt. Door een sleutelrol te spelen in het opzetten en verbeteren van het lokale recruitmentproces voor onze diverse business units, draag je direct bij aan het vormgeven van ons toekomstige succes.

Jouw doel gaat verder dan alleen het invullen van vacatures; je maakt impact op de levens van mensen en de groei van onze organisatie. Als Corporate Recruiter ben je een belangrijke schakel in het bouwen van teams die niet alleen voldoet aan de eisen van vandaag, maar ook voorbereid zijn op de uitdagingen van morgen.

Ben jij gedreven, creatief en klaar om deel uit te maken van een dynamisch team dat talent aantrekt en behoudt? Solliciteer vandaag en help ons de toekomst van The Adecco Group vorm te geven.

Jouw reis begint hier.

Wat ga je doen

In de rol van Corporate Recruiter ben je verantwoordelijk voor het proactief sourcen, screenen en beoordelen van potentiële kandidaten voor interne vacatures, waarbij je de focus legt op hun fit met onze organisatiecultuur en doelstellingen.Je fungeert als een waardevolle sparringpartner voor de business, onderhoudt sterke relaties met wervingspartners en waarborgt zo een brede en kwalitatieve hoogwaardige talentenpool.

Het aansturen van optimalisatieprojecten behoort tot jouw takenpakket, waaronder het vormgeven van ons employer brand, recruitment marketing, en het continu verbeteren van de kandidaatervaring.

Rapportage en analyse van wervingsactiviteiten zijn integrale aspecten van jouw rol om waardevolle inzichten te verkrijgen en processen voortdurend te verbeteren. Je bouwt en onderhoudt talentpools voor specifieke business units, waardoor we proactief kunnen inspelen op toekomstige wervingsbehoeften.

Het adverteren van vacatures op onze carrièresite en andere relevante platforms valt onder jouw verantwoordelijkheid om de maximale zichtbaarheid van onze kansen te waarborgen. Het actief deelnemen aan netwerkevenementen en carrièrebeurzen draagt bij aan het versterken van ons werkgeversmerk en biedt directe interactie met potentiële kandidaten.

Het promoten en beheren van interne mobiliteit, inclusief herplaatsing van collega's, behoren tot jouw taken om talent optimaal te benutten binnen onze organisatie. Je daagt het management uit op relevante thema’s en streeft ernaar de organisatie sterker te maken op het gebied van talentaantrekking in vergelijking met concurrenten.

Over jou

Tech-savvy:

 • Je vindt het leuk je te verdiepen in nieuwe technologieën en aan de slag te gaan met de kansen die deze technologieën bieden.
 • Als iets voor je werkt, ben je zo enthousiast dat je collega’s hierin meeneemt!
 • Uiteraard kun je goed overweg met TA-software (ervaring met Talent Link is een pre).

Strategisch denken:

 • Bij het werven van collega’s denk je niet alleen aan de korte termijn, maar maak je keuzes die ervoor zorgen dat we als The Adecco Group ook op de lange termijn de juiste mensen aan ons weten te binden.
 • Je weet de verschillende wervingskanalen effectief in te zetten.

Resultaatgerichtheid:

 • Je wordt gemotiveerd door uitdagende doelen en weet door gebruik van creativiteit en doelgerichtheid deze te behalen.
 • Op het moment dat je voorziet dat een doel niet gehaald wordt, schakel je tijdig met betrokkenen en werk je samen naar een oplossing die de bedrijfsdoelen niet in gevaar brengt.

Verdere vereisten:

 • Minimaal 3 jaar ervaring als corporate recruiter.
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse & Engelse taal in woord en geschrift.
Waarom zou je voor ons kiezen?
 • Salaris tussen €2.883 - €4.394 bruto per maand obv 40 uur (In het eerste jaar krijg je 5% toeslag waardoor het salaris tussen de €3.027 en €4.614 valt);
 • 25,5 vakantiedagen (13 extra ADV dagen na 1 jaar in dienst);
 • Vaste 13maand;
 • Vakantiegeld dat maandelijks uitbetaald kan worden;
 • Jaarlijkse winstuitkering van netto €613 euro;
 • Vaste onkostenvergoeding van netto €34 euro per maand;
 • Toegang tot een groot aanbod aan trainingen via onze Academy, zowel online als offline;
 • Een baan bij één van de grootste HR dienstverleners ter wereld; (internationale carrièremogelijkheden).
Een reis om het beste in jou naar boven te halen

Klinkt dit als de perfect rol voor jou? Solliciteer dan direct!

Posting date: 19-12-2023

Bewerben

Was es bedeutet, Teil der Adecco Group zu sein

Kommen Sie in unsere weltweite Talent Community

Wenn das Glück an die Tür klopft, sollte man das auch hören können. Richten Sie am besten gleich die Jobbenachrichtigung ein, damit Sie auf keinen Fall eine attraktive Karrierechance versäumen. Geben Sie Ihre E-Mail-Adresse ein

Durch die Übermittlung Ihrer Angaben bestätigen Sie, dass Sie unsere Datenschutzbestimmungen gelesen haben und erklären sich damit einverstanden, von der Adecco Group per E-Mail kontaktiert zu werden.

Schon angemeldet? Klicke hier