Springe zum Hauptinhalt

Suche in unseren Jobs

Medewerker centrale facturatie

Jobbeschreibung

location-pin Zaltbommel, Gelderland, Niederlande
location-tag NE00819
Over de positie

Ben jij een factuurexpert die graag de boel op orde houdt? Dan is deze vacature bij The Adecco Group in Zaltbommel echt iets voor jou! Je kunt zowel fulltime als parttime werken (24-32 uur over 5 dagen). Handig, als je van een juiste work-life balance houdt. Enne, je kunt ook nog eens deels thuiswerken!

Wat ga je doen

Als medewerker facturatie ben jij verantwoordelijk voor het correct en tijdig aanmaken van verkoopfacturen voor onze diverse ondernemingen. Je focust daarbij op de verwerking van omzet van het onderdeel Akkodis.

Daarnaast leg je de overeengekomen klantafspraken en uurtarieven vast in de projectadministratie en controleer je de aangeleverde informatie. Je bewaakt de volledigheid van de facturatie en bent continu op zoek naar mogelijkheden om de processen te verbeteren. Je hebt veel contact met collega's en externe relaties. Kortom, je bent een echte teamspeler en met een proactieve houding.

Over jou

Ontdek een dynamische rol met een breed scala aan verantwoordelijke taken! Wij zijn op zoek naar een professional met een scherpe geest, een gevoel voor interne verhoudingen en een hands-on mentaliteit. Een functie met veel variatie en uitdaging.

 • Aantoonbaar mbo+ werk- en denkniveau, bij voorkeur met 2-3 jaar relevante ervaring;
 • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week, maar bij voorkeur 40 uur;
 • Affiniteit met moderne financiële systemen; kennis van Exact Globe en e-Synergy is een pre;
 • Uitstekende beheersing van MS-Excel;
 • Eigenschappen als stressbestendigheid en flexibiliteit, vooral tijdens periodieke afsluitingen;
 • 100% integriteit als basisprincipe;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
Waarom zou je voor ons kiezen?
 • Ontvang een salaris tussen €2.300,- en €3.000,- bruto (bij 40 uur), met een 5% adv toeslag in het eerste jaar, waardoor je salaris tussen €2.415 en €3.150 is;
 • Een vaste 13e maand als extra beloning;
 • 25,5 vakantiedagen en 13 adv dagen (uitbetaald in het eerste jaar), waardoor je voldoende tijd hebt voor ontspanning;
 • Ervaar flexibiliteit met de mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Verdien een jaarlijkse winstafhankelijke bonus tot maximaal €613 euro netto;
 • Bespaar op je pensioenbijdrage met een eigen bijdrage van slechts 3,25%, waardoor je netto meer overhoudt;
 • Investeer in je persoonlijke en professionele groei met toegang tot een uitgebreid scala aan trainingen via onze Academy, zowel online als offline.

Ben jij een specialist in facturatie en wil jij werken bij een hecht team van enthousiaste collega's? Laat het ons weten voor 29 februari 2024 via de sollicitatiebutton. Nog vragen? Bel of app met Marco Ten Hoven via (0)6 52 63 32 65.
De Adecco Group is er trots op een werkgever te zijn die gelijke kansen voor iedereen biedt.

Waar ga je werken

The Adecco Group: De HR-partner die de wereld aan het werk zet. Een internationale, toonaangevende partner voor HR-oplossingen.

De facturatieafdeling is een hecht team van specialisten dat zorgt voor een correcte en tijdige facturatie aan onze klanten in Nederland. Dit team, gevestigd op ons hoofdkantoor in Zaltbommel, bestaat uit 3 personen die elk hun eigen specialisatie hebben.

De afdeling bestaat uit een team van 3 waarbij er grote zelfstandig gevraagd is. Het team werkt in principe 3 dagen op kantoor en 2 dagen thuis. Maar er is altijd intensief contact omtrent de verschillende werkzaamheden. Beide collega's werken al geruime tijd binnen Adecco en kunnen je dan ook alle  kneepjes van het vak en de organisatie leren. 

Posting date: 30-08-2023

Bewerben

Was es bedeutet, Teil der Adecco Group zu sein

Kommen Sie in unsere weltweite Talent Community

Wenn das Glück an die Tür klopft, sollte man das auch hören können. Richten Sie am besten gleich die Jobbenachrichtigung ein, damit Sie auf keinen Fall eine attraktive Karrierechance versäumen. Geben Sie Ihre E-Mail-Adresse ein

Durch die Übermittlung Ihrer Angaben bestätigen Sie, dass Sie unsere Datenschutzbestimmungen gelesen haben und erklären sich damit einverstanden, von der Adecco Group per E-Mail kontaktiert zu werden.

Schon angemeldet? Klicke hier